Näen loppiaisena on hyvä luua katseesa päevänpeiliin. Mitä siellä näenkään? Visijoeta menneestä ja kangastusta tulevasta. Pahalta näöttää. Katotaampa!
***
Joku - oliko se Liikenneturva vae joku muu joka töllössä       sillä pierumaenoksella saa hymyn huuleen. Pikkutyttö oppi tehokkaasti ja melekeen nennään tuoksahti. Tehokas opetusmedoti.
***
Siinähän se muutennii aeka kulluu kun erillaesija hajuefektejä kokkeilee ja se tappaos on tietenki tärkijä ettei kaasuasseesta lopu paenneet. Kyllä siinä sävel kumma soi ja riemun tuota voe kun päästää täösillä...
***
Tuo perän harijotus kuitenki meinovvaa kippeöttää paekat, vuan mitäpä sitä ei kulttuurin etteen yritä uhraotua. On se niin palakitsevvaa.
***
Tienaksihan sei pireskely juuri rupija jos ei ylleisesti osallistu pieremisen MM-kilipaeluun. Semmonenki kilipa kuulu olevan. Siitäpä taes ollaki joskus puhetta.
***
Tiijä häntä. Suattoo olla hyvinnii tuollai tae sitte toesella laella. Vitustako sen ite tietee mikä on naapurin mieleen. Paremminki päenvaston tae sitte ei.
***
Vastuuntuntosesti kuitenki koetan kantaa kortta kekkoon. Vuan suatana kun se keko mahtoo olla Helesinkissä. Aenaki se Kekkonen oli. Vaen muistankohan mie väärin. Vaen voempa tuon tehä omannii kekon? Tietäs vaen mihin!
***
Eipään se meikä ällyy tuommosta vaekijaselekosta artikuloentia.Seos käötävä selekokielikurssi ja mieluimmin seleviytymisasemalla. Suattas piästä paremmin juttuun noesta kultturellisista kiistakymysyksistä. Vaekka en niistä mittää ällyykkää!
***
Taijampa ottaa tuummaostauvvon tuohon tankon luritukseen. Yritin justiin tuota perällä soe.. niin suatana lykkäs tankon niin syvälle että tulj paskanmaku suuhun. Eihän se semmonen lähe käöntiin ja pistin valssiksi.
***
Tyrät rytkyy ja paska haesoo. Onkkoon alakuasetelma oekija? Sittekö vaen laskemmaan? Vae miten se mennee? Ja on kaonista kuultavvee, vae miten se lienee? Vaen vitunko sillon väliä, vae kuka sen tiennee? Nyt maenoskatko.  MOE! -O-‎‎6.‎1.‎2015