...Jussista! Sehän piti arvata, että se ei tuo kalijanryystäminen mee jäläkijä jättämättä: Ehei! Yhtä helevetin taesteluvahan tämä on. Putki on aoki ja se vaatis virtaoksija. Ajatteluelin onki ollunna ny korkijapaeneen alasena ja laakerivikkaa ja muuta kuumenemista on havvaettavissa. Kylymä kalija saesi ihmeitä aekaan.
***
Jokkae työ arvasitta mikä aeheottaa tuommosija komplikaatijua ja akkuuttija vaevaa? Aevan oekein. Sepä keppanapänikkä joka kyyristellee jaakaapin perimäesessä nurkassa, sillipurkkijen ja lenkkimakkaran takana.
***
Muutaman kerran oon himolle jo antanu pikkusormija, vaen viimmetipalla on saanu pirunaekeet estetyksi. Oon siis erräällaenen sankari. Laoluntekijä tosin sannoo että niinhän kaekki...Ihan jokkaenen...Tuohon kyllä panen haesevan vastalaoseen. Omakohtaseen kokemukseen vevoten voen ilimottaa. Mitä sitä helevetin hulluva. Meikkä oo sankari. Sankarit ei käö kilipajuoksuva jonki keppanapanikän keralla. Sankari ottaa tölökin ja kesyttää sen.
***
Tosin tämä tölökki tuntuu olevan akressiivista sorttija. Läheppä semmosen kanssa samalle viivalle! Sen tietää jo ennakkoon, että väärin käö. Muistutan Jusinkokemuksija kaksosvelijen kanssa. Tämä yksilö saattaa olla vielä piruttunu, joutuessaan syrjitynasemaan historiallisen valinnassa.
***
Käsitättä varmaan elämänituskan. Ollakko vai eikö olla vaeko peräti oleskella. Kas siinäpä on pallaa purekeltavaksi pitemmäksi aekaan. Se tosin aeheottaa mahanpurua ja lievää ripulija. Onneksi pahemmilta seuraamuksilta onkin vältytty, ahkeralla vessassakäönillä ja sopivilla järjestelyillä.
***
Nyt panee pohittavaksi, mitä teen jääkaapissa vankina olevalle keppanalle. Pallaotanko kaoppaan. Upotanko merreen , vaen otanko pänikän lujaan käsittelyyn ja imen liemet ? Viimenen vaehtoehto tosin toesi parinpäevän muistikatkoksen. Pysähtyykö mittari elämänkellossa ja ikä pitenee pari tiimaa.
***
Se pittää panna harkintaan. Voes olla hyväkin vaehtoehto? Viinahan on viisasten juomaa, kalija passaa pölijällekki, että meeppä ja tiijä! Tae piruvako tuota mihinkää mennee? Tässä seison enkä juuri muuta voe!Kysynki onko Lukijalla heleppua ratkasua onkelmaan? Toevottavasti hyvät neuvvot ei oo kalliita!