Varmasti uuvet menetelmät tervehyttäesi rutkasti koko ejustuslaetoksen avvoemuutta ja kestävän kehityksen periaatetta.
***
Niin kun tuo korvakynttilähoeto. Jonka perse kestää kynttilän vetäsyt, kestää se merivettäki. En tiijä tarviiko kestää, vaen varulta vieras koeraa lyö.
***
Eihän ikkää tiijä jos niillä laevaristiretkillä paatti keikahtaa nurin. Seon kurijaa jos hörsäsee peräreijästä suolavettä sisuksiin.
****
Selevä aokko on tietenki hyvä niin miehelle ku naeselle. Ähkäsemättä kuonat kompostiin - sano. Kaeken sen voe  muuttaa rahaksi. Ilimeinen markkinarako oottaa?
***
Vae asijasta seittemänteen. Tupakkatouhuva ne moettii?
Kessuhomma voesi olla tietenki hyvinki kannatettavvaa. Vielä löytyy sankoen pilivein miehijä jopa naisia, jokka raotaesen terveyvesä vuoksi haluvaa lyhennystä laskettuun elinaekaan.
***
 Onnistuneesti hankittu syöpä lyhentää kummasti jo elinaekaa ja aenahan ruumis on kaoniimpi katella  mitä nuorempana älyvää tyhyjää potkasta.
***
Suatanna! mitä minä tyhymällä piälläni taijjuun niin siinä naesparvi kyynelehtii komijan vaenajan arkun äärellä. Näen se kulukee!
***
Myöhästähän seon kiukuta kun pikkarit on pysyneet jalassa.
Turhaa tuosta tuommosta mekkallaa nostaa. Helepossa asijassa. Ohan se vähä niinnii!!!!!! 
***
Sehän on nyt jouluk. 6. Kunnioitettava päivä. Se on ihme kun tämmöinen pieni kansa on ITSENÄINEN se ei ole itsestään selvyys. Näissä merkeissä kiitämme niitä jotka ovat siihen vaikuttaneet, KIITOS!  Pitemmittä puheitta MOE! -O-‎‎6.‎12.‎2014