NAHKAT silmillä katselin taas kun NukkuMatti posotteli lapi lankkuaijjan. Ei käynyt kuinkaan, tuli vaan lankulla päähän mutta ei se mitään - kerran kirpasee ja sitten palaa muisti ja päreet. Näin on näreet vaikka voehan se olla toesellahhii laella!
***
PALUUMUUTTAJALLE sapuskaa tai ainakin lämmin peti. Takaisinmuuttaja vei enemmän kuin toi. Kiitetty olkoo Suomenkansa sillä kaikessa olet väkevä ja rahaa riittää. Heikoissa olet sinä vahva ja päinvastoin. Heikot sortuu elontiellä. Nokijan kumisaapas on jees! Pattiineissa on kumminkin suuret varpaat. Herra varjele niitä litystymästä.
***
KIITTÄÄ tuskin jaksaa kiittämätön, mutta kissa elää kiitoksella ja koera päänsilityksellä. Siis kiittäkäämme ja silittäkäämme lemmikkejä. sillä kissanruoka on kallista. Toki koira on kova käyttökones vaikka vähän rispaantunut. Mutta jos antaa sille hirvenkoipia jokohan pelittää.
***
HUMMEETTI kyllä kierroksia ottaa, kun vain muistaa kiristää mutterit. Tein testi.98% ruuveista löystyny. Pudonneet osat on kattelussa. Kuitenkaan ei paniikkia! Mulla tää uusin on ollut remontissa. Pyöri nääs vastapäivään ja nakkasi eilisen paskat silmille. Mutta paskatkos siitä? Nyt kyllä leikkaa kun moottorisaha. Hummeetti pöyvälle ja asennettiin suunnanvaihdin. Saa nähä oliko välitys oikea, vai välittääkö lainkaan, tiedä vaikka menee vihan puolelle. Seon niitä hevosen murheita - tai aasin! Oli miten oli niin takkuu kiristää mutterit ja ehkä pinnankin? Oisko paha?
***
KAURAPUUROLLA päivä alkaa, sanovat terveyspingot, nuo tytönhuppanat suuressa etevyydessään. Koera ei kyllä ole tottunut kauraan. Saa mahanpuruja. Sitten tahtoo mennä plörinäksi ja päästöjä pukkaa. Taisin mainita jo oireista. Spelttiä eholle saattas nousta avaruuteen. Tosin koera nykysin on posliinia niin ei se paljon kakkua kaipaa.
***
HAUKKU sijan saakoon, ei tee haavaakaan. Hampaisiin jos joutuu jäläkiä syntyy kertapurasulla. Takapää ei pure- eikä hauku. Hampaissa sen salaisuus- tai ainakin tuska ja jäykkäkouristus- Mikäkö koira? Meissä jokaisessa on pieni koira joka mielellään haukkuu - jopa puree! Hau!
***
KIINASSA jos koira falskaa se pannaan makkaraksi. Koiransielu ui syöjän liiveihin ja siitä seuraa kamalia. Mutta seon taas eri juttu eikä kuulu gategorijaan - vaikka korija onkin. Tähän tyytyen peli on pelattu ja on aika periä voitiot! Huommenna palataan jos ei muuta mukavaa.