SEON LOPPU NY.
Alakaa härkäviikot ja reikäleivät, ne orressa kuivatut.  On hyvä luua katseesa päevänpeiliin. Mitä siellä näenkään? Visijoeta menneestä ja kangastusta tulevasta. Pahalta näöttää. Pyryä, pakkasta ja pahhaa ilimaa. Katotaampa!
***
Meikäläesen aeka kulluu kun erillaesija hajuefektejä kokkeilee ja se tappaos on tietenki tärkijä ettei kaasuasseesta lopu paenneet. Kyllä siinä sävel kumma soi ja riemun tuota voe kun päästää täösillä.. Varmistus on kutenki tärkijää, säästyy housupyykiltä.
***
Vastuuntuntosesti kuitenki koetan kantaa kortta kekkoon. Vuan suatana kun se keko mahtoo olla Helesinkissä. Aenaki se Kekkonen oli. Vaen muistankohan mie väärin. Vaen voempa tuon tehä omannii kekon? Tietäs vaen mihin! No tilaa aena on tarpeelle!
***
Eipään se meikä ällyy tuommosta vaekijaselekosta artikuloentia.Seos käötävä selekokielikurssi ja mieluimmin seleviytymisasemalla. Suattas piästä paremmin juttuun noesta kultturellisista kiistakymysyksistä. Vaekka en niistä mittää ällyykkää!Se tuo älli on luonnonvara jota ei oo kaekille annaettu.
****
Tästä tuli ny tämmönen. Tullu katottua töllöstä kUMMELIA JA      MUITA PASKANPUHUJIA. Seo kuulemma hauska. , menköön tään kerran.....