... tässä toivottelen.. Taitaa tulla taas kovempia lukemia mittariin. Läähättään se panee. Tänään on kesän korkein lukema tähän aikaan + 19.6 näyttää mittari ja nousee kokoajan. Linnut laolelee hävittömijä ja on pölinää pöntössä kuinsiellä kerran kuulijaistansseissa. Tuo on tosin täösin vasemmankäjen tietuva. Mittää tarkempata selostusta en oo ko. tilasuuvesta saanu. Oesko ne ollu siellä Korholan komijassa talossa. No, välijäkö tuolla? Ajatusvirran sivujoki vaen työnti sekkaan tuommosta ennenvirrannutta. Varmaan saastevettä Talavivaarasta. Vae mitäpä me näestä?

Voemme sensijjaan keskittyä keksittyyn aeheeseen. Semmoseen jolla ei oo päätä ei häntää? Se onki semmonen otus että pannee katteleen piilopaekkoja. Vaen rohkija suomalainen ei semmoseen sorru. Ärijänä suomalaenen kattelee ko. otusta, kaevaa kännyn essiin ja nappaa kuvan ja lähettää seiskaan. Sitte kaevaa kivväärin essiin ja ampuu uutisankan alas. Ankanrintahan on kuulema herkkuva, joten ei menny pipariksi tämäkää postaos. Tuli pannukakku! Vaen sehän ei ärijää miestä lannista. Uutta matuva koukkuun ja onkelle.

Kyllähän kissaki kallaa söes vaan harvonpa se kalastaa. Puuttuu viehe ja onki. Sama seon puluma rahikaesessa. Eijoo muuta kun tuulenhuuhtoma perse ja sillä ei palijo kaloja pattaan saaha, Näen ollen voijaan huomata että parempi pyy pivossa kun kala veissä. Tosin niitä pyitäki näkkyy aeka harvon jos sillonkaan. Mutta toevossa on toevottomankin hyvä toevua, että onni ottaa ja potkasee huopatossut jallaassa.Onni on jo sinällään siinä että on vielä toevua. Mihinkä? No sen saa lukija ratkasta kohallaan. Mikä se minä oon kenenki toevoja paementaa. Seon silleen että näen kesällä on toevua heleppo pittää yllä. Mutta pakkanenhan sen pannee, niin ku aena ennenki! Mittari näöttää jo +20.5. Täh! -O-