JÄLLEEN...
...se onki viikko meleko lopuillaan. Raskas joutenolohan se ottaa kylykiin jos kinttuihin, niinpä on kovin mukavaa ja onnellista kun on huomispäevänä sapatti joka pittää pyhittää lepopäeväksi. Sillonhan ei pije tehä muuta ku mitä ristillinen rakkaus ja tarve vaatii- Kyllä siinä raehnanen raato naottii kun eessä päen on juluma jono pyhijä. Siinäpä saaki levätä kunnolla, ei tarvihe ittijään kiusata eläkeläesen ankaralla ajatustyöllä.
***
Siinäpä sitä onki pitäny paahtaa täösillä, että on saanu yhen ajatuksen loppuun niin tilalle tyrkkää toesta ja ajatusjonuva piisaa kun Hurstin Heikin leipäjonossa- Aevo punasena siinä pohtii maalimanmenuva eikä tuu sen valamiimpaa. Nyt pukkaa vielää huolta maanjäristyksistä js muista luonnonilimijöstä.
***
Puolivalamista ajatusta on muhimassa suuret sammijot täönnään. Oeskoon että almmaeset on alakaneet märkänemmään kun tuoksahtaa siihen malliin.
***
No, näenä neitseellisensynnytyksenaekoehin, syntyy uutta ajatusta tillaamatta ja pyytämättä niin kun Jäte-Annelilla aekonaan. Vaen kun jokä päevä ahkeroe - otta hijessä - niin totta helevetissä paha saa palakkasa. Maksu on luonnollinen seoraos tehystä työstä, vaekka sei niin välttämättömyys ookkaa, kun tuota eläettäki tulla lillittää pyhinäki. Rahavirta ei oo vuolas, mutta kuitenkin tarjovaa jatkuvaa virkistystä elämänjannoon!
***
Sanomattakin on selvää, että on epäselevää mihin polku johtaa? Voe olla että tullee mutka matkassa ja mutkamäkejä en meinaa alakaa!!! Suoraa vaen. Olo on kun aena ennenki: Siitä vaen mistä aeta on matalin, vaekka en mikkää Helsteeni ookkaa niin esteijen yli sitä vielä kamuvaa kuin potrat pojat. Virtuvaalisti - mutta kumminki...
***
Tietenki toesinaan saattaa olla kivi kenkässä vaen heleppo seon ravistaa nykytietämyksellä poekkee. Saapas vaen poes koevesta ja ylösalasin. Sieltä se vierähtää suuriki kivi. Seon tuo maanvetovoema niin mahtavaa että se vetasee puoleesa vaekka suurenki kallijon.
***
Hummeetivelli kovilla kierroksilla meinaa karata mopo käsistä. mutta sehän eijoo niin vaarallista. Mopuva on tyrkyllä ostajalle vae tyytyskö rollaattoriin. Sillä tuskin ylinoppeotta kehtaa?