VAALIKIIMAA.
*****
Puoluepomot käö taesteluja äänestäjän sielusta. Nuolevat limasella kielellä äänestäjän persettä. Seteliraha vaehtaa omistajaa - selekijen takana ja tyyppi myhäilee itsehyväsesti sissäänpäin. muka jottae viisasta sanottuaan Kansalla vääräluulo. Enimmäkseen vanahoja nokkeluuksia kertaavat ja kansa mennee halapaan, Hyökkäävä esiintyminen(vihreet) tuo tulosta, asia tyylille buuataan. Ja Väyrynen valittaa syrjään sysäämistä.
***
Millä mä estän jalkojen kankeuvven.. Auta oi luoja että minä nopeampi olisin. Maalima nappaa nujertaa ja tappaa. Ja höyrystää savuna tuuleen. Suurissa saappaissa pitkät varret ja isot jalat. Kalat uivat vastavirtaan kutimet mielessä.
***
Mie ajan tällä karvaooppelilla, alakaa jo ottaa kierroksia vaen hihina sutii , niinkun maaliman lapset sanoo, mutta vähäpä noista Lusifeerin puhheista - kova valehtelemaan.
***
Jos autiosta torpasta ääniä kuuluu vika on korvien välissä..tai jalkain. Kannattaa tarkistaa. Käymistilassahan tässä käydään. Kylässä tai saunan takana. Siinä vaihoehtoja.
***
Lottoamaan .....sattuuko? Aenaki viereen... Näyttää tyhjältä kuin tunnelin suu jossa ei oo junnaa tulossa. Tai pää jossa tuuli käy ja tsunamit hyökyy. Kävisköhän palapelin kimppuun taas? Hmm nyt onkin semmonen kappale että ......varmaan hirvestä? Annanko kirvestä että paremmin mahtuu? Tai antaa olla..
***
Virtuaaliveikot rakentaa ja rakentaa... Koskaan ei valmista tule. Hankala matka on kivinen tie eikä ruusut kasva kivikossa, jossa on vaan kylmää kiveä, eikä kauniille tilaa. Kovuus pilaa hellemmät tunteet. Eikä pehmeänleivänpöydässä oo vanikkaa!
***
Näissä merkeissä - hampaat naulaan. Huomenna vellipäivä. Tyytykäämme siihen. Sillä tyytyväistä ihmistä enkelit rakastaa.