TOPAKKATA maanantaiaamua! Valtakunnassa kaikki hyvin! Vai onko? Huolta sekä murhetta sekä sielunvaivaa jokaisella on?
***
NO PENTELE! Mikähän se roukkinee sielun laetoja. Tunttuu että sitä  on myöny maattomat maasa ja syony sanomattomat sanasa. Apatijjaa meinaa lyyvä kehhiin ja laeskuus jäseniin.
***
 KUN vetasee ettoneet niin hetkeksi helepottaa. Seon tätä kun on synkkä syksy eletty ja armoton pimmeys voettanu valon. Nythän nuo nurkat vilisee sanoja, mutta jos koettaa kaapasta niitä uusijokäöttöön, niin karkaavat läpi sormijen. Kumminki joka päevä kirkastuu. Oli se jo aikaki-
***
PIHTELE! Sanavaraston ovi oli taas jääny ravolleen. Vappaat sanat tekkee elämän hektiseksi. Näenpä seon ollu aena, joten eiköpä tuon jonkulaesen postaoksen lykkää - irtohuulista.
***
PIRSKATTI! Noukka pystyyn ja antaa palaa. Mitä jos paskaa satasi. Ei paha! Seki oes hyvää. Miljoonat kärpäset ei voi olla väärässä. Tae no en tiijä sittekää...? Ei ne aena nuo fraasit pije paekkaasa. No, joskus kokkeilla!
***
JOO, on tässä aevan ihimmeisiinni törmännä? Toesinaan sitä  vaen on alakanna ihimettelemmään.... Seon taetolaji, siinei tarvita suurija muskeleita.
***
Avvaensanana voe käöttää: No kato perkelettä... Ihime ja kumma se tepsii. Tuttu asija saa uusija ulottuvuuksija kun alakaa ajattelemaan asijaa usijammalta kantilta. Ei paha!
***
Paskatejorijoesta en tiijä.../kato se koulupohoja..) vaen kovvaahan tuo meinovvaa mennä. Hattu meinovvaa päästä puota ja jallaat suttii kun on niin äkkilähtöjä.
***
Vaen mitäpä tuo haetannee ku eijoo jarrujakkaa. Siinä se ihimeen lykkää jos siinä vaohissa huoku säelyy? Hyvä seon ajjaa joskus päen seinijä. Pyssyy tojellisuus mielessä.
***
Suurija sanoja ei pie suuhusa työntää, vaekkeivat suuta halakase, niin kummasti se henkiä ahistaa. Pysyttävä semmosessa kevijäsä sannaelussa ja jos vielä kuorruttaa hunajalla voes maestua sullekki? MOE!  -O-‎‎29.‎12.‎2014