KUOHUISSA.
***
Nyt kun koko popula kilivottellee karanteenissa ja yrittää saaha ajan kulumaan jotenii, niin vitsi on vähissä eikä valuva oo näkyvissä. Joka puolella ihimistä kaatuu eikä siitä ennää selevi'.
No, Lohuttaa voen että asijat meillä vielä on hyvissä kasissä. Käjellähän voe viitata fasatiin, eli julukisivvuun. Viittaus onkin tehokas jos käsi on nyrkissä, tae kipsissä. Kyllä siinä sattuu varsinki jos ossuu Täsmäosuma kohteeseen murskaa kohteen tai sitten kipsin. Sitten sitä onkin jo aikalailla kipsissä. Seon jo pahempi jutska ja yhen aenuvan viiruksen vuoksi,
***
Vaen pahemminkin voesi olla. Jos joku ystävä kusasee simään. Silläsilmällä ei katella! Se silmähän antaa aihetta moniin tulkintoihin. Jos katsoo silläsilmällä se saattaa johtaa jopa naimisiin ja sitte sitä vasta kusessa on. Ei kumminkaan kannata panikoitua, sillä ei niin pientä pilaa ettei puolet totta. Mitäkö se tähän kuuluu? Pakko oli vetasta aamu-Himaset ettei asijat mene semmoseksi että niitä jotenki käsittäisi.
***
No nii, taas ollaan käsissä jaloin ja pääskynen ei sano päivääkään. .. mutta tuskin se siitä somenee vaikka sanoisikkin. Sillä pääskysenpesässä on kohta kuhinaa ja kesä on kauneimmillaan - kunnes on etes mennyt. No, kuhan nyt etes jotai! Mopo keulii ja perse maata viistää. Väliäkö?
***
Suuret sanat ei suuta halkase, muistettiin ennen väheksyä jos joku erehty uhuammaan ommaa erinommaisuutta. Sanomalla kyllä estetiin tehokkaasti tuhuammaan yritykset olla jotenkin uutta kokkeileva. Ennen piti koettaa olla niin ku käskettiin. Kaikki oisi pitäny tehä niin ku ennenki on tehty! No.oesikko se siitä muuttunu? Vae ennen oli ennen ja nyt on nyt, mitä on tapahtunut. No, ei kae yksi viirus kaekkija paa konttaamaan? . Elämä on ja sillee