...tänä päevänä kylymänvihat niskassa. Pakkanen paokkuu -20.Taasen pitäs olla talavivarusteet ja liukkaottaki pitäs torijuva. Tietennii oesi varminta pysyvä perseellään ja ootella kesäkelejä, vaen voehan sitä huvikseen huolestua..

Perkiisi kun ne on luikkaeta nuo muoviset kenkänpohojat. Se maalima katuvaa meleko äkkijä väärään asentoon. Ja kipijäähän se tekkee. Varsinnii jos pääsä kollaottaa, siinäpä ei tarvihe sikaruttuva ennää ootella. Tae muuta elläemellistävaevaa. Jänisruttuva ja lintulunssaa.

Se pitäs olla kelinmukkaan säätyvät nuo kenkänpohojat. Liukkaalla muuttus karkijaksi kuin santapaperi kesäkelillä aenaki tanssilaattijalla oesi sitte liukkaotta kun  - no -parraemmillaan!!!!!

Sitä saattas tankomarkkunata pyyhkästä vaekka niinku Taono Palo, että: Minä mieluummin maantiellä? Siitäpä en Taonon hommista oo ottanu mitä se meinas sen naesen, sen Ansan kaa värkkäötyä.- mieluiten?

Vae vittujako sekkää mulle kuuluu. Kuten ootta huomannu monesti mulla nämä jutut lipsahtaa semmoseen joella eijoo mittää tekemistä tämän meikäläesen kaaa. Silti pittää aena tulukuttaa, niin ku muihen tekemiset mua haetaesi.

Tietennii seon immeisen oltava valaveotunu ja varruillaan. Ei sitä tiijä missä muovossa sikarutto vastaan kävelee. Sehän voe olla vaekka paras ystävä taekka hemesti. Ei sitä siitäkkää uskos, että salakavalasti antaa semmosta lahajusta.

Riittiset ne on ajat vaen rohkijat on pojat. Eespäen nyt väkivoemakas. Heikot polettaan jalakoehin ja jätkän saapas on raskas ja jäläki on kommijaa. Parasko pysyä Reinoessa? Vinkkelit oes kova sana pakkasella. Pysykäähän sulana!-O- 30.1.2014