PIJÄTYSKYKY!
***
JUSSINaattua mennään. Pittää sitä jotaki sekkoella, että kaverit huomaa, että vielä äijäll' sormi liikkuu, vaekkaki hittaasti ja happuillen. Mielenliikkeet, jos maholliista, vieläki hassummat, No, ei anneta haetata. Hassulla on huvit yksinkertasija ja halapoja!
********
Aatos lentää , sielu saa siivet. Ihimeijen aeka on tässä ja ny. Taekurit parveilee vippaskonstejaan näötellen. Vae taijat on taekurilla, mutta epäuskosella ei mittää. Tae tietenki se epäusko ja kyynisyys. Onko se hyvä vae paha? Piruko nämä tietää. Pittää tavatessa kysästä.- Pirulta. Sen luulis tietävän!
***
Pelivoetossa tae perinnössä on rikkaan alku. Tuskin köyhällä on varraa sijottaa senttisä kun syyväkki pittää. Laenarahalla eijoo silimijä, Sijoitukset pieleen niin jo alkoi alamäki. No mitäpä rikkauksilla, taevaassahan poijalla koti on. Voiko Marinista apu revetä? Rahaa setelipaeno syytää yötä päevää. Pirruuttaan pihistelevät :D
***
Johtotähti ojassa ja kuskilla paha olla. Nääs polla ei säteile. Tsernopyl kaukana ja mennyt päivä. Haamut liikkuu usvan lailla vain silmien kohdalla mustaa. Näkeekö? Älä kysy vaikeita! Haikeita on muinaiset muistot ja puistot työntää rikkaruohoo - voi puutarhuriparkaa. Nokisija jalankäläkijä joka paikassa.
***
HASSUNA kulukiissa maailimalla , kunhan kotona Asialinen ja hyvänmallinen paidan kaa tai ilman. Iliman jos on - niin tullee halavaksi Jos taas hakkee taksi niin maksumiehet eivät parveile. Rahamarkkinat on Korona seisauttanut, Kultaa kaipaa köyhäkin.
***
MUUTTO etelään kurkiauran siivillä olisi elämys, johon rohkeus ei riitä. Se siitä ja sen kestävyyvestä. Nuori nahka vennyy ja vannuu, vaan ei ratkija. Juomaan ratkijjaa se jolla on heikko tahto, vastustuskyky olematon ja muutaman pullon jälkeen loppuu pijätyskyky. Eipä kelepaa polliisikouluun.
***
Asialistassa on häekkää joten siirretään homma huomiseen jos se hyväksi huomataan. Jos ei huomata niin mennää ölövinä etteenpäen. Paskat välitettään viisauksista ja järkipuhheista. Polijää JUSSIJA muilleki pölijille!!