VIRTUVAALISTI.
***
Suurin osa juhannusviikosta on kulunut kun asetun taas tähän pallille höpisemään joutaviA. Harrastus seon tämäki, vaekka taeto puuttuu ja lukijat! No, ei se haettaa. Tärkeintähän on, että itellå pyssyy vireys tallelllllla. Kamalaa lojua punkassa - unetta.
***
Kyllä tässon virtuvaalisti perse olalla.NO, pikku tinassa kumminki koko ajan. Mikäli tekstiin uskottaan. Ja miksette uskoisi. Mutta varotus on annettu usijaan kertaan että kaekki on poristu iliman alaleukaa. Haetanneeko tuo jos höpäjää tietosesti. Kohtahan tässä höpsii höperyyttään kumminki. Kontrolli karkaa eikä saa kiinni. Rollaatorin kumit savuten yrittää ottaa kiini, mutta höperyksissään lähtee väärään suuntaan -
***
Kuka perkele tämmöstä tekstiä selevinpäin kirijottaa. Tuskimpa lukkeekaa! Mutta sille ja ähkäsy päälle! Pikku huikka Meokkovija rasvaa ajatteluelintä kummasti . Jäläkijä syntyy kun sormi tökkii ja virheetki sammaan maksuu. Silimä sihtaa puuttuvia pukstaaveja vaen hoksa on metässä. - Kattelussa.
***
Nono poeka, eihän tässä maksuja, vaen paksuja voe jutella päätyönään. Ja jos Meokkovi loppuu niin ei hätää. Aenaki syntymäviinossa löytyy kumminkin? Ne ei ees vähene.
***
Pahalle on mennyn mallille asijat. Täötyy polovistuva esirukkoukseen, että armon saes....Pappi kun sannoo että väkevän ryystäminen on synti, vaen jos viinissä löytyy niin se on taevasossuus taattu - meleko varmasti. Vaen mistäpä tähän viinijä. Sipsipussin avajaeset tuossa tein. Sipsit on hyviä kun muutaman välillä nakkaa naamassa olevaan monttuun.
***
Eletään riittisijä aekoja. Korona koettelee ja velekarahhaa syyvetään ympäriisä. Kysytään vaen Palijoko? Kuka muksun maksaa? Kas siinäpä kysymys! Monenlaestahan siellä Kaamasentiellä sattuu. Kun vaen ossuu hollille. Meikä on jo siinä ijässä, ettei tajua elämisen tarkotusta. Kuhan olla tönöttää päevästä toiseen ootellen että ihimeitä sattus- Tosin, eihän kukaa voekaan elämää tajuta. ... Saateri kun mennee mollinpuolelle tämä päästön lattaus. Jos sitä Meokovija ottas...Kippis! - Tietysti virtuvaalisti.