Painekammiohoito on hyväksi jos sukeltaa syvälle. Sukeltajan tauti uhkaa ja maailma räjähtää. Syntiset kuitenkin vetää sikeitä. Ei ole huolta huomisesta vaikka osakesalkku vuotaa.
***
 Kiristyvät vekselit - jos ei pyöri akselit. Nukkuva koera ei pure eikä hauku. Ei pauku pakoputket eikä kuu kumota. Kuitenkin matka jatkuu. Sähköautossa hiljainen kyyti ja kylymä pakkasella. Vain aatos lämmittää...
***
Paloauto kulkee vanteilla jos on tarvis. Kiskot vievät etelään ja pohjoisessa kirkastuu taivas. Ikuinen timantti katsoo kuuta nousevaa ja sininen valo loistaa sen särmästä.
****
Joo, kyllähän niitä tyyvyttävijä konsteja löyttyy joka lähtöön. Tietennii pittää kartottaa mitä haluvvaa tyyvyttää. Hymy aenaki hyytyy pohojosenviimassa.
***
Mutta ei laske aurinko jos ei ole noussut, eikä nälkä lähe syömättä. Kaekella on tarkotuksesa! - Ymmärrikkö? Mieti! Ehkä huomaat: Peli senkun jatkuu! Valtakunnassa kaekki hyvin, joten nyt on aikaa katella mitä tähtien välissä maenitaan. Ajattelukonneito pyörimään. Voe olla että on katkoksia, mutta tehhään solomu.
***
 Ruvisleivällä on meleko hankallaa tyyvyttää seksuvaalista näläkää. Vaen onko se näläkää, paremminki kiimaa.  Sepä mielikuva ei palijo mahan kurinnaan auta. Vaen auttaako.
***
Ehän minä tiijä kun en oo paekkakuntallaenen. Varmaanki seksi korreloe nälän kaa. Tuntus! Neon elämää suurempija asijoeta ja jokkaesella on oma makusa. No, ei ehkä vasemmalla? Siellähän ollaan kaekkeen tyytymättömiä.