HÖTTYÄ!
***
Että immeisellä pittää olla unelmija. Hetihän mulla suoranaenen hätä päälle kaatu, että mistä tässä semmosia yht äkkiä nappaa?Oma aevo ei tuota semmosta eikä rahhaakaa oo sijottaa sellaseen.
***
Perkiisi, epätoevoessani vilahti jo että Temariksiko pittää alakaa. Eikö sillä Jutalla aekanaan ollu se unelmapaja? Aattelin sitte että ennen saakuti elän arkielämätä ennen ku alan hourimaan kehenostitehtyjä unelmija.
***
Sitte kelasin muitahi mahollisuuksia. Olenhan lukenu vaekka millasta ehotusta immeisen onnen saavuttamiseksi. Mielessä vilahti että jos vaehettaa akkaa nuorempaan. Sehän tyssäs siihen, että kuka tuon entisen vaehossa ottasi. Jos taas suoralla hankkisi????Voe pojat! Siinä sitä vasta pesussa oes ja kullanhuuhontaa, kun kahta kultaa pitäsi huuhtua ja lingota!
***
Hylykäsin sennii mahollisuuven. Seoraavana vilahti mieleen että jos aoton uusisi. Hoksasin kuitenki, että eihän tuosta oo kun pari viikkuva kun vereksen aijon hankkia! . Unelmamittari eijoo ees värähtäny, saatikka tunkenu tappiin.
***
Moninaeset mahollisuuvet unelmille on immeispolosen onnensaavuttamiseksi. Vaen kun niitä larasin ja ajattelin pitemmän kaavan mukkaan niin sehän näöttää olevan vaen yksi poksaos. Jos unelman saavuttaa niin seon siinä ja Amen. Poksaos vaen - jälellä ei mittää!