SILIPPUA!
***
Huomenta Naamakaverit. Kesää jo lupailee, mutta nappaako? Näkkyypähän, kun katellaan- Eilisen suunnilleen tietää, ainakin jos muisti pelaa.  Huominen on aina arvailua! Ennustajaeukot pistää lekentaa!
***
Kaukaa siintävät kaukaiset vuoret. Silmissä vilisee seitikin antama huuma. Onko kohta kuuma? Kesä tuli- Suurena laskeutuu taivas maanpäälle. Alle ei saa jäädä! Sieraimista sinkoilee elämän neste. Verta pakkiin ja vedetään viimeinen virsi! Rokki antaa pirulle pikkusormen - meni koko käsi-
***
Hukassa hirsi joka oli elämäni puu. Avoinna suu josta näkyy huomisen tuulet. Joko kuulet? Jossain pannaan eikä nosteta. Monistus toimi menossa. Selkä kenossa otetaan vastaan mitä tuleman pitää. Mikäli itää - pikkuset tulevat - täyttävät maan ja käyttävät tehoainesta sielujensa hyväksi. Pysyväksi iloksi muodostuu kivinäyttely. Kivikasvoin katsovat jäykät naamat - nitä kirjoitettu on..
***
Häkissä vielä killuu hirressä kanarialintu. Pää alaspäin. Menikö veri päähän ja jäähän nappasi Inarin järven. Niin pitkä on kuin paksukin. Tyytyväisyys taattu tai rahat takaisin. Makasin... onneni ohi. On niin pienestä kiinni ja mahdoton ei mahdu olemattomaan. Kultainen leikkaus on rikkaiden viihdettä. Köyhä tyytyä saa elettyihin päiviin. Tieto tuskaa lisää!!!
***
Kelopuussa kukkiii kesäiset ajatukset. Temppu tehdään jos ei kaava unohdu. Kankeat kaavat vaikea sulloa pieneen tilaan. Pilaanko kaiken. Hapanmaitotuotteissa on hapan maku.Tarvitaan hunajata!!!
***
Siivetön lentää päin seiniä ja pyrstössä pyörii puristusvoima. Häjysti nauraa Harakka kun vetää välitä. Kontinsuu Tukiraha löytää paikkansa. Marinaa tuskin kuuluu! Lepopäivä siunataan mennen ja tullen. Mutta ei käsitetä. Mitä se on?
***
Pöytälaatikossa Rauha rentona! Jallaat mutkilla. Päässä pyörivät hikiset sukat. Korvat hörössä kulkee juna pohjoiseen ja keukkuen jatkuu matka Lappiin. Ei pappiin ole luottamista. Satuja kertoo ja katuja mittaileen joukkojen suuret laumat.YHTYKÄÄMME. pelastusarmeijjaan.