GURMEETA
***
Tunnustan , harrastin yösyöntijä harhauttaakseni kiusaajan (hra P.) Tomaatisilliä jarieskaa, Eipä tässä oo tottunu herkkuruokiin. Tokkopa tuolla nii välijä, kuhan häntä suu suuruksessa pyssyy. Pari kertaa kun vettää sapuskaa kitusiin päevässä niin JO...Sopivaa yöpallaa siihen lisukkeeksi nii kunto kesttää jotenkuten. Vaekka vähänväliä pittää tsempta että - Riskisti mennee. Lumetta, kato!
****
Ei vejä meitsin syvän ötököitä,niin ku ne sannoo niihen olevan gurmee..... Lohi seon semmosta evästä jota tuhhoutuu arvaamattomija määrijä, konsa semmosen kipon ääreen pääsen. Tosin aekaharvoen. Ryöttä tyyristä köyhälle. Rikkaana voes vettää surutta.
***
Kyllä seon vaekijjaa orijentaotua tuassii uuvelle uralle Kaekki tympässöö ja tuntuu että sitton kertaosharijotuksissa. Ei perkeeti tästä taija tolokkuva tulla. Toesaalta sammaa polokuva on heleppo kulukija - ei eksy-
***
Politiikkojen puhheet on kuin entisen kertaosta ja tuttu virnistys on jo monneen kertaan tojettu Hymmyillä muka pittää, vaekka sapettaa niin saatanasti!.
***
Oesivat keksineet jottae räväkkätä niin oes suattanu alakaan kehittee itejaa jotta mualima pelastus. Virnuilut ei aota. Se pittää ostaa halavalla ja kalliilla kaopata, sillon kertyy pussinpohojalle kasorahhoo!
***
Ohan siinä riskisä jos haalaa ylleiselle paekalle räjähysherkkää materijjaa. Pussiillinen perkeleita ja arkullinen tehokkaeta pikkupiruja voe aeheottaa arvaamatonta sekasortua ihimettelevän kansan keskuuvessa. Pelastautukoon ken voe - tae haluvaa.
***
Toesakseen kellekkä sen pitäs pelastuva. Ei kun kerta rutina ja pallo palasiksi. Siinäpä saes itekuhi kokkeilla millanen oli olo silla avaruuskoera Laekalla? Omakohtanen kokemus palijastaa kärsivän tuskan. Näin ollen pitäs aatella ensin...