TOVERIT...
...ol9 taas inha päällä, että piti nostaa karvapää tyynyst Säästäkö lie riatatuneet villiisä. On ne semmoset toverit, ettämielelään ne jättäsin, vaan ei maha mittää, seurana ovat joka hetki.
***
Tänä päivänä on kuulema kauheeta tungosta noissa lääkäripäivystyksissä. Nokka vuotaen saa odottaa tuntikausia, että pääsee kuulemaan lääkäriltä: - Lentsuhan sinussa on lepäilehän ja juo kuummaa! Tuu sittä uuvestaan ku pää tippuu kaenalloon.
***
Heh, eikö tuota itekkin ossaa älytä sevvertaa? Siellähän päivystyksessä kun oottelee, pärskivien immeisten seassa se varmasti lunssa iskee jos ei ennestään ole.Niillon piikit joka taotiinm mutta luulotaotiin ei taija piikkijä löytyä.
***
Nythän tuo oli lehdessä, että voi jopa kuumeilla 5päivää, ennen kuin lähtee poppamiehen puheille. Joillakin kun se antipijootti on heti mielessä jos aivastuttaa. Sitä kuulemma pittää saaha, kertoo lekurit. Heh, vaikka se ei kuulema viruksiin tepsikään? Tiijä sitte.
***
Jotkuthan rehvastelee että otimpa piikin lunssaa vastaan, niin eipä ole iskenyt????Heko, olisisko iskenyt ilman piikkiäkään. Taitaa olla niillä piikeillä vaan sellanen lunssanpelkoa lievittävä vaikutus? Meikkä ei ole koskaan lunssapiikkijä ottanu, eikä ota. Kuolee sitä aikanaan muutenkin.
***
Niin on paljon turhaa lääkitystä ja vouhkaamista vaivojensa kanssa, mutta itekuki taaplaa tyylillään.
***
Lunssatonta viikonvaihdetta itekellekki!,