NO NIIN!
***
Uutta usvaa putkeen ja taas mennään - alamäkkeen. Nousut on niitä varten joila on vaikkua kynnen alla ja uskomaton uho! Poes alta risut ja männynkävyt!
***
HYvältä näöttää. Arska kipuvaa aamu aamulta korkijammalle. Alakaa kasvunaeka. Kasvaa alimmat aijanvitakset ja vanhaki nyt nuortuu. Nuoriso kasuvaa Kohta kaekki jättejä. Sitä tuntee ittesä kääpijöksi.
***
Eihän meikää oo kasvatettu! Oon saanu kasvaa aevan ommia aekojjaan ja viimeaekoena enimmäkseen alaspäen. Kohta sitton vaen jäläki lattijassa - jos sitäkää.
***
Vaen sama se sille kuhan on, ettei tarvii suurennuslassia ettijä, eikä harrastaa haku ammuntaa, kun lehemät on myöty, tae syöty? Sudetkin saavat ettijä vappaata riistaa ja karhut jatkaa unijaan ?
***
Murheet on mulla siitä kun täyttää täyttämättömijä ja näyttää näyttämättömiä. Sukukalleuvvet sujet söe ja eunukkien kuorossa saa laulaa korkijalta ja kovaa. Kovan perästä pehemijän löytää. Eikä nuottikaa oo oekija.
***
Kummaa kutinaa ja sekavaa mutinaa kuuluu laajemmissa piireissä ja viireissä näkyy tuulen suunta. Myrsky tekee tuhojaan ja eksyeet sielut etsii turvaa! Autuas se joka tiensä löytää ilman kompassia. Niin hyvä kun on kotiin tulla taas...