Etteikö puoluvepolitiikkaa. Pittää se pintanaarmu toesinaan raapasta. Kyllä on Heinäkuormallaki naama levijänä. Näkkee kuinka tekkee hyvvää. Ja eki kun hatuttaa.  Oma puoluve ei tuntunu ikkää mokailevan. Toverit on totista sakkia, net ei tekstarrii lähetä.

Kyllä ministerit ovat hommasa teheneet. Toki sitä pittää elämässä olla muutaki ku ruvisleipää. Kukapa ei halluis showmiehen  pöksyihin? Täh? Niillon vitsi herkässä ja sana hallussa.

Voekae se ollaa ninnii, vuan voe se olla toesellahhii laella. Tietennii moni voe tehä viäriä  johtopiätöksijä. Kae moni  virriilinä jätkänä luulloo että aena on seksi kysymmyksessä. Kananmunan syönnissäki. No, hällä välliä.

Ettäkö malijaa keihäshopijalle? Jarruttaahan tuota jo pittää.
Että lissääkö? Herrajumala! Eihän jätkän retale konijammiinia juo ku maetuva. Ponua sen olla pittää ja pullon suusta. Maku on kohillaan ja sitte tietää millon loppuuu. Pikarista jos lipittää sitä aena luuloo jotta pullossa löytyy

Mitä tuohon marijastukseen tullee , niin hankale on hilloja poemija hanken alta. Suhteellisuuven tajua etes pikkusen. Että ny seon mettään mentävä jos meinaa...

Alakaa pätkijä ku ei muista mittää. No huomenna sekoilu jatkuu. Koeta kestää. -O-‎20.‎8.‎2013