...luvin, että rikkaampi kansa karkaa tuonne etelän maelle jossa aoringo räkittää päälakkeen ja aena saa - kaekenlaesta. Tyrkyllä kuuletaa olevan gikuluva ja monenmoesta mukavata jota ei Suomessä oo eholla. Tietystihän siellä kuummassa jano pääsee yllättään ja pätevällä syyllä voe siemasta nestettä joka janoon. Kaekki on halapaa - melekeen ilimasta. Sillonhan se nykäsee homman viihteen puolelle ja on ihanata. Olalaa!

Poes se että katteelinen oesin. Ehei! Kerron vaen mitä lehestä luvin. Empä taetas lähtijä vaekka joku iskisi tiketit pöytään ja juopottelurahhaa meleko nivaskaan. Ei oo pakko ku ei taho. Vaen tuntuu niitä lähtijöetä olevan pilivin pimein, seon niin avartavvaa käyvä vetämässä kännit thaimaassa siellä Phuketissa. Sittonki sitte jo parempata kastija kun on käöny ulukomaella. Mitä sitte? Hyvempi tae huonompi? Onko välii?

Seoraa säätievotus Kempeleessä ohutta yläpiliviä, alapilivi on pikkusen sakijampaa. Aorinko ei kumota läpi eikä kuu.Varijossa on yhtä lämmintä ku iliman varijuva.+12.8 sannoo digitaali, on suunta ylöspäen.Tuuli heiluttaa puunoksija,eikä taho palakkaasa, ei kyää löyvy maksajaakaa. Minne käy tuulen ilmassa tie .. soppiihan sitä kysellä, muta vaiille vastausta jää...- Seon Moe -O-