LEIKKAUS.
-
Oon eläny viimme ajat jännän äärellä. Pikku hiliaa kaventunu näkökentta alako tuottaa haettaa. Homma vaatisi toemenpiettä! Leikkaosessa on aena riskisä, mutta se pittää tarkon laskia hyöyt/haetat. Harkinnan jälkeen otin yhteyttä suorittavaan tahoon.
***
Anestesia puolen puuttuessa päätettiin tyytyä mekaaniseen nukutukseen. Nuijjalla ohtaan ja äijä ei tunne kipua jja toimeen.
Kirurkina toimi <3 Rakas <3 tyttäreni Päivi. Tottnein ottein säästävä kultainenleiikkaus alkoi tehota ja näkökenttä laajeni silmissä. Pian tukka oli kondiksessa ja uusi LOOK oli tosi asia.Toivottavasti säästyy komplikaatioilt.
***
Sitten pieni katsaus tulevaan, Ei elämässä tarvihe tarkotusta . Kuhan häntä möllöttää ja kärsii että sen kirkkaan ruunun saa. Taevaassahan se koti on - sanotaan.Onko millää mittää tarkotusta?Jos tiijät niin sano.
***
Mulle kyllä riittelee lippalakki. Ei tarvii olemisillaan päätä vaivata. Voi olla tae olla olematta. Siitä kantsi niin suurta numerroo tehä.
***
Ehottomasti elämänpolut on mutkaset ja saaneet ajatukset suorastaan ruskijaksi. Suorastaan ruskaa pukkaa. Uikutus kuuluu kun varvas kivveen käö ja varijossa on kuuraa.Siitä huolimatta valtakunnassa kaikki OK.
***
Ohan se vähintäänki kummaa jos ei mittää tapahu jos hommaan aletaan. Moniki voe suurilla silimillään ihmetellä suorastaan matalaa lentova vaekka korkealle käy lentäjän tie jos ei oo laskuhumalassa. Laskuhumalaa on paras vältellä. Laskun voe maksaa selevänäki. Kun näkis vaen.
***
Minä kyllä suattasin vaehtaa yhtäki jos suan vällii. Lohkeeko Välrahhoo? Ja mitä vaehettaan? ja minkä verran vae aevanko meinovat huikata? No eikae seo nii yhenpäälle. Otetaan kahet ja maksettaan kolomesta. Rahhaa riittää ja palalaekat on hissuksiin ku ei oo soettajaa.
***
Ei tässä olemiset ahista eikä muutenkaa tee tiukkaa. Maalimanloppuva enteillee ja onko huomenna pouta. Vain pakki puuttuu. Vaan minkäs tässä voe tyhyjin käsin. Rahhoo kun pistää syötiksi niin maalima pelastuu: - Aeka aekaa kutaki... Paluulippu taskussa! Vaekka kouristaa eipä hylkää....