Huomenta-aamua sina orpo lukijani. Tässä vaevojen lomassa pittää koettaa vakkuuttaa että hienosti mennee. Eijoo ilonpilluuta harijotettu ja sehän on aena muistetava: Ompa taivaassa tarijolla....!
***
Kah, vaekijjaahan se elämä on. Välistä melekkeen mahotonta. Suatana kun jalakapohojjaa kutissee, eikä pääse ruapimmaan. Ja muutakkii vaevanlissäähän tuota on rekisteröety. Että suama puolella männöö. Ei siinä mittää.
***
Ookko muuten huomanna että Vaekijjaa on! Pistäösin tuossa virtuvaalisti kylillä, vuan tiijathän tuon. Heti helekkarissa olin siinä pankissa hampaenneen kiinni. Meinasi sukukalleovet olla entistä tavarroo. Joku sakara OTON jalustassa tarraosi kiini.
***
Kylänmies kävi siinä kehumassa että hyvin mennee, vaen ei siitä puhunna miten otto onnistuu. Mennee kae se kortti niin issoon välämään, vaen se rahanotto tuottaa tuskaa- Siellä tilillä kun pitäsi olla olemista. Eihän sitä koskaa tiijä jos joku hakkeri on nyysiny köyhän armopalolla elävän roposet!
***
Vielähän tuo Otto on ollunna niin mukavana jotta mie jo aattelin vaekka muuttaa kämppäkaveriksi. Sorkkarauvan kaa . Mutta sittä huomasin että meitsi eijoo luotu kylymiin olosuhteissiin ja tiällä kesäsessä ympäristössä yhä tolijotan. Hyvä lämmin hellä ...!
***
Mukavahan että muuttii oes miettiny elämän perimmäesijä asijoeta. Siitä se kirkastuu ku jaksaa paskalla käyvvä ja miettijä... Se puhistautuminen kummasti selekeyttää ajattelukonneiston toimintaa!
***
Se kun on tuo sama pallo hartijoella kesät ja talavet! Sitä tullee märehittyä asijan varmaan monneenki kertaan. Vae ei oteta vakavasti. Asiahan mennee liian vakavaksi jos ottaa liian vakavasti. Vakavasti ottaen, Elämä on...
***
Tosin näellä vuosin sitä pitäs vakavoetuva ja pittää naamari vakavana, viersijä veisata hyrryttää ja miettijä sitä loppusijotuspaekkaa. Vaen pahapa se on alakaa muuttelemmaan ruttiineja. Aenakaa vielä