SYNNINTUNNOSSA
***
Oon huomannu itessäni selevijä kyynisyyven oereita. En tiijä mitä se on vaen oon töllössä kuullu hienojjen immeisten semmosia sanovan. On nii mukava sana ettei malta olla käöttämättä.
***
Voehan tää olo olla ilimavaevaa joka ei kaenalopieruilla helepota. Liekkö se paha. No elähän rovosoiu, raohaa vaen. Toesten tekemiset sinällään ei pitäsi kettää hetkaotaa, kuhan itellä pyyhkii ja linkovaa.
***
No, tässä maalimassa nykyvään pittää eppäellä kaikkea ja kaikkia. Saakeli hyväki kaveri saattaa pyöräöttää ahterisa päen näköä. Puhutut sopimukset ei kestä tiukassa paikassa. Miten tuota kasvasi semmoseksi suvattevaksi ja halakinaeseksi. Heti naapuri huomaes mitä "peräkamarissa" tarijolla ja voesi tehä tarpeeliset johtopäätökset - oekijat tae väärät - kuhan oes itelle mieluisat
***
Hyvin monella se on pikkusen eri tyyli. Saateri se onnii muihen vika jos ei homma ou hanskassa. Valittaa pittää kokoajan. Vaekka elintassoo on jäämäänni asti. Liekö semmosella peilijä laenkaa, tae on vähällä käötöllä. Syyllinen kaekkeen pahhaan olloon kattelee sieltä peilistä.
***
Minnen oou ikkää ees haaveillu jostahi pirun kesämökistä. Yksi asunto riittää meikälle aivan hyvin. Ja ruokaahi on ollu aena huomiseksiki. Ei tarvihte valittaa, saatan jollekki laettoo leivänkyrsän kun vaen tietäsi osotteen. Ohan se saatannaa jos mies kuolee näläkkään osakesalakkusa päälle. Ilemanko se näläkä vierraellee ku osinko voettoja pittee huamilloija.
***
Saateri poeka! Nyt sinnoot käsittännä aevan oekkeen. Kun tuota resehtijä nouvatat niin sinnäe voet vielä selevitä henkissä seorraavaan pimennykseen asti. Hehhee! Tässä tämän aamun sallaatti koeta lukija tolokusti niin voet löytää sen viherijänlangan - tae punasen.-Tae aenakin sitä kyynisyyttä! Vae oonkohan minä haestellu asiat lähellekkää oekein? <3