KOVIS-19
***
Kovid- 19 (lue Kovis-19) tappaa kotona ja puutarhassa alakaa olla piilopaekat kattelussa. Epätoevossaa kansa namijoetuu monenlaesten naamijoijen taakse, mutta Kovis nappaa ulukoeseen olemukseen kattomatta, tärkeintä sille että pääsee sissään- ja sehän pääsee. Paniikki on vallannu immeiset ja Koviksen voettokuluku jatkuu. Pelastukoon ken voe.
***
Peruselämähän ei palijuva vaaji. Jos ei haluva riehkasta muojin mukkaan niin nyky ketineet kestää vuoskymmenijä, Farkutki on niin luijjaa kangasta ettei niitä saa puhki kuluttamalla. Jos puhki kulluu, niin sittehän se onki muojinmukanen. Ruuastahan se tinka tullee kun tuottajat uupuu/ kuolee! Kusessa ollaan!
***
Mitä ne laskee että on köyhä jos ei tule setelirahhaa tonni/kk. Siinä äkkijä käö totteen ettei köyhällä oo kun rahhaa ja resuset vaatteet.- Kukkaa ei sukanvarteen kuikistele. Onhan tappaoksija että joku on eläny hyvinki köyhästi jopa kerijäten, mutta kun on kuollu niin on jemmassa ollunna milijoonija. Raha ei kumminkaa voe syyvä. Missä on PIHVI?
***
Paskapuhetta moeset köyhyystilastot. Suomessa oo ainuvaa köyhää, jos sillä silmin katotaan, että vaen toemeentulo. Kolo jossa asua ja leipäkyrsää jolla kurkkuva hangata. Nyt on Kovis pannu aijat uuteen järijestykseen.Raha ei merkkaaa vaan se onko ruokaa!
***
Että sitte sitä vasta on köyhä kun ei oo mittää. Järijenköyhyyttä sitte löytyyki - kattelematta- Järkijähän ei oo saatavissa mistää luukusta. Sitä joko on tae eioo. Maalaesjärkiki on tuhottu kaekenmaaliman hömpötyksillä. Pittää olla elektroniikkaa ja vempaenta joka lähtöön. Korvanapit työntää korviin rokin ilosanomaa, joka on yhtä metelijä ja meluva ja kirkumista- Pittää olla tojella itteesä suuttunu joka asettaa ittesä alttiiksi moesen roskan kuunteluulle.Ei ihime jos järki päästä muuttaa hanuriin.Entä nänä kaorismäjet ynnä muut. Kuka niijen tekeleitä jaksaa kahtuva? ei kukkaa.
***
En tiijä ! Näen pyäaamuna , unettoman yön jäläkeen ajatus välähyvään niitä ja näetä jopa noetaki, mutta jospa tässä muutama sana on asijaaki. Olokoon puheesi Kyllä ja Ei, kaikki muu on pahasta. Usot sie?