ELÄMÄ...
...on ilonen asja jos sattuu jonnii sattuman kaotta saamaan laoluvettä. Vaen mistäpä sitä lehemättömälle voeta ja rahattomalle viinaa?
**
Seon melekeesä meikäläesen kuviteltava olevasa päessään. Onni onnettomuuvessa on että tuo syntymähumala on aeka vankka. Naorunaehetta löytyy kun kuuntellee uutissija naorattaa vaekka eijoo aehettakkaa. Vaen itku ei aota markkinoilla..
***
Poliitikot vasta onki huumoriveikkoja. Saa niitä naoraa persettä reppiin kunne  porinoe SOTESTA Voe ihimeijen äeti ja tollouven vaarivaenaa. Kehtaavat  vielä julukisesti tuommossii toetottaa.Hallituksenkaato  meininki siinä kysseesä?
***
Kyllä politiikokot ei taija ellää arkirejalismija. Kammijoessaan näkevät paenajaesija ja herättyvvään rientävät kansalle kertoon, että voe hirvijä ja voe jänistä!!!        Liekkö torkkupeite vielä tallella?
***
Palijo muutaki hupija ja mielenkevennystä sitä tapovaa tuota elonpolokuva kompuroijessaan. Jos ei satu tuiskahtaan nokalleen niin pätkähtää perseelleen. Ja voe sitä lähheisten ja naapurijen riemuva.
***
Nimittäen on ny ne ajat jollonka matto vetästään jalakojen alta yhtäkkijä tae aenaki jäätikkö. Vae onko se toesa päen, että jalat lipsahtaa jään päältä. Tae hälläkö lie välijä vaeko lieneeko hyvinnii tiukka. Sen näkkee sitte kun kokkee. Tietennii on sehhii mahollisuus, että on päenvaston kaekkija olettamuksija.
***
Eläppä sitte tämmösessä maalimassa. Kaekki on hivuskarvan varassa jos senkää. Ohan tuo kestäny! Aehetta ei tällä kertaa oo enempään joten pensseli santaan.