Tutkimus on hyvin tärkijä tekijä ihimiskunnan hyvinvoinnin takkaamiseksi. Lienee siis aeka hiukan vettää sivvuun salaisuuvenverhua ja tihata mitä siellä näkkyy.Ei kun hommiin!
***
Antaumukselle alamme seuraamaan syntisen käyttäytymistä kiirastulessa. Sula se ei mutta muuttaako muotovvaan? Onko paineita tarpeeksi? Mielenkiintoinen seikka on lopputulema.
***
 Millon prosessi päättyy voi vain arvata.Jotkuhan sannoo seon ikunen ja loputon. Uskuvakko kuulopuhheita.Pappi sannoo että usko tullee kuulemalla? Täh! Mennee mihin mennee. Tulemisessa omat tuskasa. Mennään vaen aena eikä meinata.
***
Ikuinen! Mikä se on? Tammikuinen on 31päivää ja helmikuinen vähemmän. Olisko ikuinen tuosta väliltä. Kaikki katoaa vaan sana säilyy. Ennen meitä ollut ja jälkeemme jää, mikäli ei kiri tahtia.
***
Olemattomat rahat tallessa pankin holvissa. Lunastus kun on yhdestoista hetki. Hetkihän se on joka lyö. Kuka varroo paljaita kylkiään, vai oliko se vasta? No tervemenoa saunaan, siellä se karsta tippuu- laipiosta meinaan ja on nokinen kuin eiliset missit.
***
Painekammiohoito on hyväksi jos sukeltaa syvälle. Sukeltajan tauti uhkaa ja maailma räjähtää. Syntiset kuitenkin vetää sikeitä. Ei ole huolta huomisesta vaikka osakesalkku vuotaa.
***
 Kiristyvät vekselit - jos ei pyöri akselit. Nukkuva koera ei pure eikä hauku. Ei pauku pakoputket eikä kuu kumota. Kuitenkin matka jatkuu. Sähköautossa hiljainen kyyti ja kylymä pakkasella. Vain aatos lämmittää...
***
Paloauto kulkee vanteilla jos on tarvis. Kiskot vievät etelään ja pohjoisessa kirkastuu taivas. Ikuinen timantti katsoo kuuta nousevaa ja sininen valo loistaa sen särmästä.
****
Joo, kyllähän niitä tyyvyttävijä konsteja löyttyy joka lähtöön. Tietennii pittää kartottaa mitä haluvvaa tyyvyttää. Hymy aenaki hyytyy pohojosenviimassa.
***
Mutta ei laske aurinko jos ei ole noussut, eikä nälkä lähe syömättä. Kaekella on tarkotuksesa! - Ymmärrikkö? Mieti! Ehkä huomaat: Peli senkun jatkuu! Moi! -O-‎9.‎1.‎2015