...Puttiinilla järki loppu. Loppuko ahistamasta vae alakoko enempi  ahistaa. Mikä nämä tiennee? Hyvähän eijoo koskaa, ei kellää. Ommaa elämisen tuskaas pittää yrittää purkaa keinolla millä tahhaa Pitäs vaen pysyvä omalla revviirilä. Omalla tontillahan saa riehuva, kuhan ei aeheota häerijötä kanssarientäjille. Häeriköt vaen häkkiin. Pienellä miehellä riittää pieni häkki?Sijotus Apinalinnaan.

NOen laajemmasti. Vittu miksei ottaa iisisti. Miettijä ja kahtuva miten homma kulukee. Miksi pittää kiirehtijä tapahtumasta toeseen? Tekohaoskaa kojetaan kun vejetään päät täöteen, sitte huommataan kele rahat on kaekki. Kaohija napina alakaa kuinka on niin sysätty syrijään ja ei pysty elamään kun on liksa vähissä.

Eikö se homma pitäsi lähtijä toesesta suunnasta? Ellää sen mukkaan mihin on varaa. Hupisa kyllä löytää muullaki tavalla kuin hillua humalassa.

Omat asenteet ne ovat ratkasevassa asemassa. Vain tyytyväinen immeinen on onnellinen. Tyytymätön ei ole onnellinen koskaan. Ehkä tyytyväinen ei menesty ahneessa maailmassa,  mutta onko välii?

Kaikki minulle nyt ja heti tyylillähän nykyään kaikki menee. Jokapuolella napistaan ja vaajitaan mahottomattii. Sitte kun uuvet ettuuvet maksaa raha kerätään veroina.

Kyllä tässä nyt taisi mennä puuro vellin sekkaan, mutta välijäkö sillä=? Toesella korvalla kuuntelin töllöö niin tulos heijastaa ajankohtaa joten kinttaalla voe viitata huomiseen tae etusormella? -O- 20.3.2014.