MUUSIA.
***
Soijaa pukkaa ja muusia. Olo on perzeestä. Pirunpenikka rutistelee kiimaisesti. Eikälaupias Samarialainen ojenna auttavaa
kättä.Jolla rupi se ruopikoon, ei vaanraapiminen palijo jeleppaa. Jospa Yökirja hiukn auttaa aamua lähemmås.
***
Muuttumattomat on muistot menneessä. Asia päivitetty ajankohtaan sopivaksi. Merkinnät kaikki +-puolella. Miinukset pantu ylleiseen vaivasten avustamisen.Kuolleet ei kakkua kaipaa.Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisiko toiston?
***
Kylkiluut ei kondiksessa. Susi syönyt - panin tilalle katiskalankaa. Ei katkia. Ruosteenestolla vetasin, pitäisi olla korroosio vapaa. Aika näyttää näkijälle. Epäuskoselle ei mittää.Kokija kaipaa katiskaa, jota voi kokea.
***
Luut vain törhottää ruokkolehemän kankuissa. Luuranko kolisee ja luuvalo loistaa. myyrät tekee myyräntyötä ja kettutytöt kiipelissä. Kaikella on tarkoitusta. Itikan karkoitusta - käytä OFFia!
***
Ei tule tolokkua nytten saunomisesta. Sauna palaa ja palokunta kaukana. Mistä apu palaneisiin toiveisiin ja kompassi ei näytä kuin väärää suuntaa. Nakit kiukaalla palaneet. Huomenna nälkä vieraana.
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallis puku, että köyhät näkee, että on millä mällätä. Katsokaa taivaan lintuja … niitä haskaa kytätä. <hetki vaan eikä niitä enää ole. akissa pani poskeesa. Miten se teppu tehhä än .
***
Hetki heijahti ja tinki on kärsitty. Ilottu onnenpäivistä ja  siitä kun oli naapurissa häät. Akalla sitäkin nakattiin, vaikka ei se oo häävi itekkään.
***
Miehen silmissä katkerat varjot ja sylki tuo suuhun sanoja. Sammakoilla vapaapäivä eikä konnaa työt rasita eikä väännä selkäpiitä kumaraan. Hyvä niin! Siitä se kummenee!
***
Kurssia pukkaa että osaisi näitä kulttuurin monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä. Eikä se tästä parane, hyvä jos vähän kuumenee.
- Oiva Pennanen,