TAVARAA
Sehän on kohta taas Vappu maesemissa ja ilima on ku linnunmaetuva - vaekka rätkisi räntää. Sitähän ei tunne viluva ei näläkää ku on Vappu ja pää pullollaan pullosta ryypättyvä. Suurin joukoenpa riennetään näöttämään ja kattomaanki mista se piika pissii! Ja mitä oon käsittäny niin aeka moni nykypiika näöttääki oekein mielellään.Eikä se haluva pelekkään näöttöön jäävän. Kulutustavara on käöttyvä varten - näöttö ei riitä.
***
Voehan se olla tosin tuon höpölehistön keksimää juttuva että se kovinki ylleistä on. Mikä nämä tietää Vaen tavaran ympärillähän se immeisen mieli pyörii, varsinki näen kevväällä. Oesi tietenki onnellista ja suotavaaki, että tavarantarve oes kaekin osin hallittuva ja rakkaoteen perustuvvaa.
***
Vaen kun se ei oo! Monenlaesija putkosia kyttää pusikossa ja haluvaa tavaraa ottaa väkisin. Kukapa siitä oesi hyvillään jos viijään semmosta joka on uniikkia - aenulaatusta ja jonka käötöstä vastaa yksin oma ite. Toki seon ymmärrettävää että luonto tekkee tehtäväsä ja hormonihumalassa ei kaekki pysty kestämään paeneita.vaen pittää lähtijä puskaan kyttäämään kohetta.
***
Mafijahan pukkaa tavaraa runsaasti rajojen takkaa, mutta Suomi pojalle on terotettu että suomalinen tavara on tuoretta ja laatuisaa. Taetaa vaan olla kysyntä suurempaa kuin tarjonta., joten tuonti voe olla hyvinki perusteltua. Tavaramarkkinoellehan on tunkemassa monentasosta yrittäjjää.Voepa olla jossae ylitarijontaa?
***
Ylleinen tavaratalo voesi olla oikeinkin hyvä ratkasu moniinkin paineisiin, mutta niijen ympärillä pyörii se rikollisuus ja huumeet ja tauvvit. Kun  käy ostamassa niin huomaakin panneensa roponsa pilaantuneeseen tavaraan. Palautussysteemijä ei oo varmaan. Mistäpä se meikäläenen tiennee. Kuhan ny arvelin.