...hyvät kanssa kulukijat. Vaekka kivinen onki poloku ja monesti matkanteko pakkaa olemaanki vaekijjaa niin siitä pahemmin piittaamatta kuluku jatkuu.-päivä kerrallaan- tai paremminki sekunti sekunnilta. Päevä on liijan pitkä tavote se voe jäähä kesken.Vaen tuurilla eikä takkuulla ollaan reisussa.

Aurinkohan tuo taas hymmyilee koko naamallaan, vaekka kulluu se aeka pilivessäki sammaan tahtiin +14.0 on nyt tarkka. Tiijä vaikka kesäksi heittäytyy ja houkuttaa heittämään paijan poes.Kun on pikkukesä kylymä on isokesä kuuma - se raja on Jussissa - ruukasi äiti sanoa jakaessaan perinnettä. Nakataan tieto ny laajemmalle. Tiijä sitte mitä ny merkkaa kun pikkukesä on ollu kuuma ja kylymä. Jospa se isokesä on aluksi kylymä ja loppupää kuuma. On niinku päenvaston. Tämä ennuste oli oma kehitelmä, että sen paekkasa pitävyys on kysseenalanen. Näkkeepähän.

Kyllä sitä raskaasti kaepaa töllöön lauantain saksalaista dekkaria. Eilenhän alako 1. uusi  sarja joku Thorne. Kuka helekuttihan niitä valitee? Kyllä oli taas niin hanurista koko tevos. Ruummiita tuli kun liukuhihnalta ja syyllinen oli vähä kuki vuorollaan. Kuolleet elivät ja elävät kuoli. Takkaumija oli liikaa ja kehenosti sovitettuna. Ei oikein aina tienny missä mennään.Se silimänräpse oli kyllä alle arvostelun. Kaekkija sitä keksitään. Englantilaiset on ylleensä selekeitä ja niissä pysyy mukana (emmertal) mutta ny oli liikaa amerikkalaesta häslinkiä. Saapa nähä mihin tuo Thorne kehittyy vae joutuuko katteleen muita kanavia. Voehan se jollekki olla oekeenki hyvä, mutta eijoo mun mieleen. Terve! -O-