Sipilällä yönhetkinä ajatus harhaili pahan kerran. Sormi etsi jottae  jä löyti - puhemiehen numeron. Mitä siitä synty? Oot varmaan lukenu? Ei ne hommat näö olevan haskassa tulevalla pääministerilläkää. Voes keksijä kaohukuvija . No. olokoon!

***

Etteikö puoluvepolitiikkaa. Kyllä oli Heinäkuormallaki naama levijänä. Näki kuinka teki hyvvää. Oma puoluve ei tuntunu ikkää mokailevan. Toverit on totista sakkia, net ei tekstarrii lähetä.
***
Kyllä ministerit ovat hommasa teheneet. Toki sitä pittää elämässä olla muutaki ku ruvisleipää. Kukapa ei halluis showmiehen  pöksyihin? Täh? Niillon vitsi herkässä ja sana hallussa.
***
Voekae se ollaa ninnii, vuan voe se olla toesellahhii laella. Tietennii moni voe tehä viäriä  johtopiätöksijä. Kae moni  virriilinä jätkänä luulloo että aena on seksi kysymmyksessä. Kananmunan syönnissäki. No, hällä välliä.
***
Ettäkö malijaa Puttiinille?? Jarruttaahan tuota jo pittää. Hemmo uhuvaa ku heikkopäenen ja tälle raohanpalakintua meinasivat hommata. Että lissääkö?
***
Herrajumala! Eihän jätkän retale konijammiinia juo ku maetuva. Ponua sen olla pittää ja pullon suusta. Maku on kohillaan ja sitte tietää millon loppuuu. Pikarista jos lipittää sitä aena luuloo jotta pullossa löytyy '
***
Lukija voe luulla, että äijä täällä ympäri päessää. Varsin völlötän. Viinnaa oo maestanu ku viimeksi ja sillonki terveyvveksi!
***
Sehän terveys ei iliman hoetua pysy mukana. Se vaatii välliin vahavistuksen. Ihan kuin vakkuutus huomiseen.
***
Mitä tuohon marijastukseen tullee , niin hankale on hilloja poemija hanken alta. Suhteellisuuven tajua etes pikkusen. Että kesällä seon mettään mentävä jos meinaa...
***
Alakaa pätkijä ku ei muista mittää. No huomenna sekoilu jatkuu. Koeta kestää. MOE! -O-‎‎3.‎12.‎2014