Tämä on tositarina joka panee miettimään voiko tää olla totta.Se vaan on TOTTA!
***
Viime viikonvaihteessa su.iltana rupesin nukkumaan tavalliseen tapaan klo.23.paikkeilla. Silmälasit panin yöpöydälle. Nukuin yön normaalisti ja heräsin  5.00. En edes vessassa käynyt, se rollen kaa aina oma numeronsa.
Kaikki normaalia, mutta en löydäkkään laseja?   No, aattelin että olen unissani huitassu lasi lattiallle. Etsinnät ei tuonu tulosta. Piti turvautua vanhoihin laseihin. Vaimo suoritti perusteellisen siivoouksen, vaihtoi petivaatteetkin. Lasit pysyi piilossa. Vaimo jo epäili, että olen vetänyt lasit vessasta alas. Haku koko ajan päällä.
***
Tuli sitten eilen ilta!!!!!!!!!Taas pitkälleen 23. Puoliunessa torkuin aikani. Minulla yökellona vanha Nokia-känny. Katsoin aikaa. 00,03 oli aika. Uni tuli vain puolittain. Torkuin kylelläni oikea käsi oli osittain petin ulkopuolella. Ryypäyn uneen ja käsi herpaantuu.   Tunnen kun jotain irtoaa kädestä ja kolahtaa lattiaan. Luulin että tokkurassa oli känny jääny käteen.Näin on joskus käynyt. Kumarrun kurkkimaan hajosiko känny? Uskokaa tai elkää. Kadonneet lasit  ON Lattialla.
Nyt lasit on silmillä!
***
Herää kysymyksiä:   MIkÄ VOIMA LIIKUTTI RILLEJÄ? mISSÄ NE OLI 4 PÄIVÄÄ? oSAAKO KUKAAN KERTOA? Ihme juttu!