Keskellä viikkoa kevijästi - on vaatimus. Ny kuitenki tuntuu aeka paenavalta - keheno yö - pakotusta  - nuku siinä! Yritettään kumminki löytyyko mittää riemun repäsyyn!
***
Joo siinä pittää olla homma hyppysissä, eli taeto tallella, että saa rahan poekimmaan. Meijän ketkuloihen ja loeseläjien siihen hommaan on aevan turhaan änkeötyä. Jätetään se niille jotka homman ossaa. Poropeokalo vaen saa aekaan keskenmenoja ja takasintuloja. Eikä seo tapataattuva vaekka pyörähtää maksun puolelle.
***
Tokihan sitä on monenniilaesta rahhaa olemassa. Luulis tuon jokkaesen tietävän. Ei se pysähy kahteen gatekorijaan. Niiton yheksänlaesija ja tuo pyhä raha kymmenes.
***
 Parasta opettella  piirteitä noesta rahojen sielunelämästä niin hämmästyy. Pyhä raha löyttyy sieltä kolehtihaavista. Mitä minä hokasin se pappi siunasi ne roposet. Pahaksi on päässy.
***
Yksilön hämmästyshän ny ei niin suuria merkihte. Vuan pienistä atomeistahan se kaekki lähtee, että hämmästele vaen, siitä voe kasvaa vaekka kokonaenen ällistys.
***
Ällistyshän jo johtaaki melekomoeseen sokkiin jopa koomaan. Semmosta on syytä varua jos ei  meinaa vielä veivijään nakata - aenakaa kovin kauas.
***
 Jos sitä vaston on uuvempaa mallia, sähköstartit ja kaekki niin pittää olla virtalähe, akku tae patteri. Alakaa homma pelittää. Atomi mahtasi olla paras, alakas polla sätteileen.
***
Tulipa hyvä mieli kun sae rukattuu ommaa tollousviisarria pikkusen plussaan päen. Nykyaekana pittää olla koko aeka pellaamassa. Niitähän löytyy Angri Birttijä ja vaekka minkälaesta värkkäöshupija. Miksipä siis en minäki pelleihin sorru? Silimäpeli ei tosin onnista - koklata Kenua!
***
Tehin Kenuva koko rahan eestä. Seon illalla ankara savonkorijuu.Mihin sen rahan kanssa joutunee. Onko vappaaehtosija köyhijä ryntäämään kulutusjuhlaan osille.