Ny hyvät ystävät hommat on vaiheessa. Tae ainakin siltä kihtaa. Vaen seon järijestetty niin että seon vanahakantasta käötellä manuaalia Seon aotomatiikka joka lutteita rassaaa - tae kirppuja.
***
Pihtele tässä vaehteita käötellä. Kaikki pyörii aotomaatisesti. Meno on tasasen kovvaa ja hyvällä hyötysuhteella. Energijjaa kulluu rippunen ja vararavintosäelijö paesuu, että on melekeen viikottaen tehtävä reikijä lissää vyöhön.
***
Vaen samapa tuo sille. Eipähän piäse arkunkantajat helepolla. Kiusa seon pienihi kiusa. Eihän peijaeskeitot saa olla ilimassii. Eikä passia parane piilottaa semmoseen saehoon jossa ei päevä paestele. Tae koera haestele kavonneet jälet.
***
Tyytymätön  seon  vaen sama kitisijä. Ei saateri levy muutu. Kaekki on päen persettä ja ainova lohtu on kyyläös . Joka kantaa satua. Jos ei jaksa niin tillaa taksin ja kaksin on kauniimpaa, eikä huominen saavu koskaa.
***
 Ei siinä oo palijo vaajittu, vaen eijoo palijo annettukkaa. Väkisin on ottanu mistä on saanu.Säälistä sykkii autuvas syvän, eikä sille loppuva näö. Vae mitä sesillehaettaa ja silleen. MOE!