Pittää ällistellä ympärilleen ja ihimetellä itekseen mille alkaa, vae jatkaako kiireellistä joutenoluva ja katella mitä elämä antaa.´, vae ottaneeko? Mulle se passaa kummin vaen, ei oo saatavia eikä velekaa.
***
Kuivin suin tässä on saanu kutjottaa. Kastuuhan se suu toki raanaveelläkki, vae ei pääse ähkäseen. Seon puoli naotintuva - naotintoaenetta kun on.Se on lisäksi rajotteena kun tuo älli ei riitä viinan ryystämiseen. Viisasten juoma.
***
Joo ei tarvii kemijaa. Aeka on luomun. Kunnon luomu vetäsee kyllä koukkusekki polovet suoraan ja . Yksi seitikin hattu riittää komijasti assuinsijan muutokseen. Ponu vielä antaa loppu sillaoksen. Siihen ei älliä tarvii.
***
Sitä kun on reisussa rähjääntyny, nii ei kaekistellen oo lasten kateltava. Ongelmaa on riittäny kasaksi asti.
Miten se onkelmajäte ennee voi muuttuva muuksi. Saatana sama paskakasa. Mitä tuota sievistellee.
***
Vae pääsee kaasuhommiin? Pistää vaen rehuva naamariin ja siirappia palanpaeneeksi. Mikäpä siinä. Alakaa vettään viihteeksi ja ajanratoksi vaekka Säkkijärvenpolokkaa. Jos vaen hanuri kestää.
***
Kevijä työ ja hyvät appeet. Rupsuttellee vaen sakkeita niin voe tulla boonusta, joka tähän mualiman aikaan on ite asijaa tärkijämpi. Koko kansa alakaa olla viihteellä.