HYVÄÄ ÖTYÄ,
sanoo hän ja sihtaa tähtienvälejä! Tokko postaus onnaa kun täräjää käjet. Kokkeillaan kumminki.Jospa se yötä lyhentäs.
***
O pastaa! Hastala vistaa ja jalat koukussa. Polkkatukka kiharalla ja alla vai kulunut filtti. Ei tytöt hyvästä tiijä jos eivät ole kovia kokeneet. Helppo elämä antaa väärät koortinaatit ja suuntavaisto vie hemmettiin.
***
Kiukaassa palaa ikuinen tuli. Uimahallin keskellä helvetin esikartano. Avoimin mielin ottaa viestejä vastaan kuin lastaan hellii kapulaa ja kansalaiset köyhyyttään marisee. Jo varisee syksyn keltaiset lehdet ja jossain on ikuinen kesä
***
Kokemattoman tulvat hyökyy yli vanhan matereen ja Kalman kalpea vanha noita loitsuaa. Louhittu seinämä muurina ilolle ja surullinen on laulun loppu.
***
Mikas hoppu kesä hyljätä ja kokea syksyn vinkuvat viimat, sammuvat kiimat ja martona makaa maa, huolissaan tässä kohentelee kaulustaan ja Tapiola kantaa tuhkat pesästä.
***
Reissumies nostaa varoituksen sormen, mutta turhaa on potkia tutkijaa munille, jos ei ole rautasaappaat. Eikä onni oota ottajaa vaan onnenmuruset on kivenä kengässä. Jalkorätit aidanseipäät koristaa.
***
Aasinmallinen outo tuttavuus. Höyhenillä nukutettu. Herrasväkkee, tuskin näkkee metsää puilta , suurilta suilta tukitaan puheenparret ja perunan varret panee pakkanen jos saa.
***
Tuskin antaa? Impi kaino ja herttainen. No, jos tämän kerran, mutta vain sen verran että pärjää huomiseen. Ja uuden luomiseen on tuskin aikaa. Tylsä lapio ja Vakuuttaa Tapio sitten palaa aitat ja riihet
***
Leipää kaikille ja siilliä. Kuraveen sijalle korvenkyyneltä = pontikkaa! Kysymyksiä ilmassa. Vastaus omansa löytää Eikä tule rokulipäiviä ahkerallle. Korven kyynel lepää lähteensilmässä eikä huomaa, että onhetki lyönyt
***
Vastaus hukassa jälleen ja tälleen peli poikki. Ja jäniksiä loikki arkana asemalle.Suuret on sillat pienien purojen yli. Laskelmavirhe?
**
Pähkinän palaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöin nääs löin vetoa vielä sen verran , että kerran taas nousee idästä aurinko.