melekosen puhtaassa mallissa hommelit. Suurimmat riihipölyt on tiskattu poekkee ja päälle pujettu uuvet kutteet. Kovvaa hommaa se on tuo puiminen riihessä, vaen tolokusti kestin -päällysmiehenä.

Tokhan sitä pittää koettaa pysyvä ajan tasalla, vaekka tuolta riihestä ei meikäläesen pussiin tule kun korkeintaan akanoeta ja ruumenija. Vaen eiköhän nuista jonkulaesen vellin keittele? Palijo kuituva. Sitähän se vanaha kaepaa. Paska huilaa hyvin eikä kerry outua kumpuva lissää! Lihotustuotteitahan ne riihimiehet/naeset kihhaotti, siis veroja. Viina ja karkit saa lisähintaa.Oesivat saaneet kihhaottaa enempiki. Tulleepahan vähennetyä semmosellaki joka niitä alavariisa käöttää.Sitä voe vaen kattuva hyvillä mielin.

Huvittaa nuijjen AY-pomojen kommentit! Muutama hyväkäski surkeili että karkki ja viinavero , voe voe, kohtelee pahimmin köyhijä??? Heh! Onko se pakko ostaa pisaraakaa, jos kalliilta tuntuu. Eiköhän tuo viinavero tee vaen hyvvää? Viinan lipitys vähenee ja kännääminen vähenee. Ne terveyskonijakit jaksaa itekuki hankkija vaekka hinta oes kaksinkertanen. Se pittää yömyssyä pienentää jos kamalalta tuntuu aenekustannukset.

***

Sää puolella ei tännäänkää oo muuta muutosta kun lunta karvoo hiljaksii,-11.1 on mittarissa. Arskassa ei löyvy. Tuulen suunta näöttäs muuttuneen ja niihän se PoutaPekka sano että Siperijan tuulille pannaan portit säppiin. Hyvä niin. Jospa ne nuo tuulet muuttuu kevvesemmiksi! Kahotaan! -O-