riippumatta oletko työnraskkaanraataja vaiko riikyyvillä päevästä toeseen siirtyvä toevotan tätä päevää..Kun ajattellee vähäkää, niin sitä kaohistuu kuinka palijo aekaa hukataan jonninjoutavaan. Paremman elämän toevossa juostaan hampaatirvessä vaellä päämäärää. Kilometri toesen jäläkeen taettuu, hiki virtaa ja pääkoppa työstää ajatusta toesensa jäläkeen. Mielentilasta riipuven, katkeria tae sitte vähemmän semmosis. Eppäellähän tuota soppii ettei elämänaotuus tule lenkkipolulta, tae mistä sen minä tietäsin kun en oo kokkeillu.
***
Onko tuo lenkkeily ihimisrovun luontaestakäöttäötymistä. Pitkästi sitä varmaan on saanu juosta mammutin perässä, että sen on saanu nurin. Siinäpä on ollu perheelle purtavaa kotvaksi. Mutta kuten tarkemmin aateltuna huomaamme asijassa on ollu päämäärä. Se saaliin kellistäminen että elämä jatkuisi.Nykyväänhän niillon tykit ja kiikarit joella riistan saa suuremmin vaevaa näkemättä , ravintelliin kaoattavaksi kovalla hinnalla.
***
Tämä ajatus nyt vajeltaa syrijäkujia, vaekka mun piti porista ajattelemisesta. Sehän se on ajatteluelimen päätoemi, jatkuvastihan se mylly pyörii ja tuottaa palijo turhaa ja epäkelepua tuotosta, Tietenki on yksilöetä joijen ajatuskonneisto on paremmin rustattu ja tuottaa koko ajan ajatuskeleposta tuotosta. Niin ku tämä Einteiniki. Saatto siinä äijä olla hutakassa kun itejaa pukkaa koko ajan niin ettei kerkijä muistiin laettaa. Oesi se heleppua ellää kun aevo oesi kuin partaveitti, Terävä ja siten hyvin leikkaava. Tavan tollolla ne ajatukset askartaa aevan jonninjoutavassa, joesta ei ees kehtaa kellekkää kuiskija.(paetti minä)
***
Mitä minnoon kuullu niin ei aevon tarvii olla iso. Einsteiniläki tuntu olleen normaalija pienempi, mutta kylläpä vaan kehitti teorijoeta joeta nykyihiminen ei käsitä vieläkää vaekka koettasiki käsittää. Ryppyset ja rososet kuulu aevon pitävän olla, siellä kolojenpohojissa se viisaos assuu. Seki on kumma juttu. Silijähän oesi palijo liukkaampi suurellekki ajatukselle. Suttiiko sitte niin kun Räekkönen formulassa. Tehuva löytyy vaen ei pituva.
****
Suhteellisuusteorijanvoemalla on suhteettoman suuri vaara, että tästä postaoksesta tuli suhteettoman pitkävetteinen ja typerä, mutta aevo kun ajatteli sammaan aekaan ilimanaekusija niin sormi tökki omijaan lukijan vaevaksi. Vae kyllä se ehtii laementuva kun huommenna palataan ärijänteeseen niitänäetä ja puutaheinaa juppasemmaan. Näellä evväellä!