NYKYVÄÄN  kuulema ei saes pitää jatkuvasti tekstarisormea jäykkänä. Mitä sitte? Sehän pitäs olla vappaa kansalaesoekeus. Monihhan puhhuu tekstareista tuomihtevasti. Mutta sormellahan tää maalima nykysi pyörii. Näppylän paenamisella suuretki asiaajat liikkuu. .? Sitä sammaahan tässä harrastaa itekuki. Stuppiaki pilikataan ja panetellaan. On kae se oekeus hälläki?
***
Samassa paatissa  naeset kuin miehetki. Hyvä niin. On se kumma kun sitte työnnettään oma syyllisyys noehin julukkuihin. Niinku se asioihen hoitoon jotaki vaekuttas jos joskus tekstarin laettaa.
***
Joo, meikästä on yksi lysti mitä kuhi tekkee. En mäne tuomihteen vaekka heinä-eero nussis keskellä kirkasta päevää julukisella paekalla jottae julukkunaekkosta. Siitäpähän ilosa saa. Miten minä joestaki tekstareista alakasin sanomaan:so soo? Mitä se mulle kuuluu? Toki pittäähän sitä päevitellä. Hehee!
***
Minnen vae jaksa tajuta miten joku tekstiviesti voi vaekuttaa kenenkään työsä hoetoon. Immeiset on heti hyikäilemässä kun paskalehestä jottae juttua lukevat. Ei ymmärtää minä. Pääasija on minkä ite hyväksyy!
***
Siksihän ne viestitysvempaimet on keksitty, että niitä käytetää,. Ministerit kuin muutkin.Pääasia että sana kiertää ja pallo pyörii. Seon Moi -O-