Huomenet! Niin taas on uusi päivä, mutta tyyli on entinen. Se vaehtamalla petraannu. Jos jollaki on onkelmaa nin aotetaan minkä voijjaan!
***
Saonan palamisessa suatettaan avustaa. Riittääkö 5 litraa pentsiiniä? Ohan vakkuutukset kunnossa? Pelastettaan kumminki liekeistä mikä pelastettavissa on... Näen varmistamme että markkinatallous jatkuu ja helepot päevät. Yöt on kyllä rankkoja, mutta eihän yöllä näekkää, etes näläkää. On pimijä.
***
Varraoksellahan pittää ottaa nämä meikäläesen lausuulit. Tuuli huulija höplyyttää, niin sanoma on tietenni kuin tuulen tuomaa. Sanomassa oesi toevomisen varraa, vaen eihän se toeve totteuvu.
***
Seon kun lotossa. Seon sattumaa jos yksi sajasta ossuu. Niillä osumilla ei saalis kun parantaa juoksuvaan. Äkkijä häepyy horisonttiin, kun se meikäläesen meno jää aekomukseksi. Ehkäpä satunnainen lukijani kiinnittää asijaan huomijota?
***
Sitä kun muka koettaa vettää kevyttä linijaa, mutta eipähän se taho onnistuva ku on totinen naama ja kankija ajatus. Vae elä se mittää. Joskus ossuuki. Uppua ei kumminkaa.
***
Joo kaokana pittää pittää meikäläenen arvaeluhommista. Pelekkää sanomista syntyy, ei ikinä osumaa. Eikä Keno sen kummempi..,Kun asija kerta nuin on?
***
Eihän siitä tuu helevettiijjää jos rastija tukkii sinne sisäpihalle. Tullee pohojjaan reikä ja seoraoksethan on aevan arvaamattomat. Vae haluvvaako kukkaa alakaa arvaammaan.
***
Arvaamattomat asijat valtaa arvottomat ajatukset.. Vuan eiköön tuota säelytystilloo löytyne. Vaekka hauvvattaan arvaokset, niin aena elettään varman päälle. Seon syönti touhuissaki turmijollista jos arvaelee aokaseeko suusa vaeko eikö?
***
Kovinhan se tietennii on vaekijjaa ? Vuan eikö tuohon soppeutune. Kun saa kovemman pinnan. Ruokapöyvän tietämillä on tietennii menneillään pyhä rukkoushetki että annettaan raoha ja keskityttään siihen oleellisseen.
***
 Mikä on olleellista? Siitä voijaan joskus  vatuloija jos muistetaan. Jos ei muista niin eipä tuosta vahinkua? Paremminki voe kasvattaa meikäläsen uskottavuutta.