KOKKEILLAAMPA...
...miten se mylly käönnistyy tänä YÖNÄ. On viimonen kesäaeka sarijassaan. Heleppaa immeisenelämää kummasti..... Toevotaan parasta vaen pelätään pahinta.
***
Vetasin vanahan fraasin alakuun ihan kuin syöttöveeksi. Tehokkaampi oesi tietty ollu kunnon ryyppy pontikkaa  tae kaksiki, vaen koko kämpässä eijoo pisaraakaa riemujuomaa. Eijoo ollu koko vuonna´. Ai ny valehtella meinasin. Oli synttäripäevänä saatu konijakki putelli, mutta tekosaeraaksi kun mielessään heittäytyy niin lääkitystä tarvii usija kerta päevä.Äkkijä se putelli vetelee viimesijä!
***
EI SILTI ei se ryyppy tuu ees mieleen näen arkielämässä. Pirruvako tuota rahalla ostammaan? Toki lahajukset tullee naottija hillitysti ja lääkkeeksi. Lisäksi pittää varua sitä mölyviinaa. Se pitäs jo tehtaalla merkitä pulloon että " Mölyviinaa". kukapa se aevan tietentahtoen haluvaa sortua häpäseen ihtesä ja akkasa?
***
MITÄ minnoon ymmärtäny niin vaemoväki, aenaki ennen, oli enempi huolissaan äijän ryypiskelystä. No nykyvään se mahtaa olla se ryypiskelyki tasa-arvo asia. Kumpiko ennen sammuu. Sitä kokkeillaan melekein joka päevä - joutilaana.
***
SITÄKÖHÄN se pappi tarkottaa vihkipallilla, kun se kehottaa kilipaeleen nuorenparin keskenään. Tiijäppä näetä. Ja jos tietää onko uskottu mies sanonu että asija on niin. Sehän voe olle toesellaki tappaa. Kuinka monta varijota lienee.
***
Kello näöttää lähenevän 2Aaamuun on vielä rutosti aeka kun se yksi ttunti pittää tuplata. Käviskö ottamssa joti suolasta.