PIIKKEJÄ.
***
Valtijon piikkiin nyt jaellaan rahhaa. Ei huolta huomisesta Iso kello makksaa suuretkin laskut. Jos joku älypää huomaa että piikki täöttyy ja kuohuu yli äyräijjen nostataan uusi piikki - entistä pitempi ja katso taas juh,at jaykuu, laatikkovirmat iloitsee. Herra antoi eikä ota poes!
***
Pyhänjäännökset illalla joutaa pyhittää, että ne puhtaat olisi. Vettä virtaa Vantaassa eikä virta venhettä vie - moottorissa voimaa joka voittaa luonnonoikut. Anna meille ja katso hän antoi - pahakin sai palkkansa.Siunattu olkoon pitkä piikki!
***
Komeat on ovet rahamiehillä. Siitä ulos siitä sisään siitä mun matkani pitää. Kaikuvat kellot ja elämänvirralla käy kolea kuolemantuuli. Vain huuli pyöreänä katson miten mahdoton mahtuu olemattomaan.
***
Pajupillit soittaa laulujaan ja särähtäen kielet katkeaa. Lääkäriin ja kieli jääpi kiinni. ei vienyt kissa nyt suu on lukossa.
***
Hohhoi jo puoliyö tää miestä syö ja antaa aihetta ? Ilman vaihetta ei voi vaihtaa. Raha kaihtaa pieniä kukkaroita. Suuret setelit vaatii tilaa! Onko sulla?
***
Tästähän se käönnistyy ja mennee mehtään. Mopo keulii jo. Syksyntuntuinen hämärä kietoo päällensä hämärän huntua ja kannonkolossa on ahtaus. Suurin silmin silmäilen silmittömässä , korvin kuulumattomassa pimeyksissä. Vettä tulee, mutta minä vaan odotan.
***
Minä odotan nousevaa päivää. Kivenpalaset krassaa kurkkuani ja ilta on vielä nuori, vaikka muori löysi jo vaarin, ei se tilannetta muuta.
***
Paree on silloin - kun nuortea kukkaset on. Lakastuneet vain suututtaa. Kerran nuori aina nuori, valehtelevat siniset huulet ja pää tutisten nakataan taas tabu.
***
Kantokyky näyttää heikolta selkä notkolla ja pidädyskyky alentunut. Taakka painaa, kunnes on vainaa, otetaan lainaa jos oma ei riitä, kuitenkin kiitä mitä sait ja liitä iltarukoukseen pyyntö paremmasta. Iltarusko kaiken pahan poistaa.Piikki on AUKI!!!!!!