HÖPINÄMYLLY
***
Höpinämyllyssä lakerivika.Sanat mulkkaa puolelta toiselle. Puolikypsää tekstiä pukkaa mustaan yöhön.Sanavarastosta karannu valistuneet yksilöt juhlimaa ja aamulla kohmelo on kova sana, aivan betonia.
***
Matalapaineet työskentelee kiitettävästi, että meillä surkeaa olisi. Nyrkkipoistia lähettää katkera kansa Ylämummon taivasteltavaksi. Sanktio puree että te nöyrät olisitte. Sateenkaari sopimuksen merkkin on sateenkaariporukat ryvettäneet. Vedenpaisumus on lähellä. Taivas itkee kuumin kyynelin.
***
Innokas taivaanrannanmaalarille työtä tyrkyllä, mutta kehtaako se? Tuskimpa vaan. Kalijaa riittää ja sosijaalihuolto soppaa tuo
Antaa tulla vettä tupaan, ponttoonit tilattu.Poes pilattu työnilo ja tyytyväinen mieli.
***
Pois pilattu on pyhät sakramentit. Lapset opetetaan vain ryyppäämään ja puhumaan rumia. Seksiä pennulle suut ja korvat täyteen. Aikuisten leikit on alettava jo varhain, jotta siinä touhussa täydellinen olisi. Orkankeli on puoli ruokaa ja toinen puoli sitten roskaruokaa ja huumetta.
***
Uusi uljas ja valistettu sukupolvi muhii jo koeputkessa.Aah mikä autuus ja auvoinen tulevaisuus onkaan Telluksella v.2500. Ken elää se näkee, tai sitten ei.
***
Synkät pilivet seilaa matalalla.Aivan käsinkosketeltavia - tai ainaki luuvanvarrella. Varotuksen sana lienee paikallaan ottakoon utelijas varotuksen onkeensa näin välttääkseen pahan
puolittaisen vahingon!
***
On se niin väärin? Oes ees totta toenen puoli. Se heleppaes kummasti. Silti petturit ja väärinpelurit uivat sameissa vesissä, eivätkä käy pyyvyksiin. Se on tätä=?