smileytoevottelen jälleen. Viikko mennä hurahti ihan huomaamatta. Ilimojaki riitti, syötyä tuli aivan liikaa, juomapuoli kyllä pysy hallinnassa. Lusikallinen konijamiinia ei oo noetumista näellä ikävuosilla.Kummasti se silimää kirkastaa ja rintaa lämmittää. Runoratsukin saa tuulta siipiesä alle.Ja se jos mikä ilahuttaa.
smileyOlisi kovin onnellista jos näellä vuosin oesi ilimaset konijakit. Tietysti tarkasti kontrolloetuna. Kylläpä arvauskeskusten jonot lyhenisi kun vanhat perkeleet kiikkustuolissa vetelisi konijakkiannostaan tyytyväesenä kestohymy naamassaan.
smileyKylläpä oesi mukavata ajatella huomista aena illalla, kun oesi hömpsyt tiijossa takkuuvarmasti. Väen itekustannettuna sitä joutuu valitteen, pakollistenmaksujen jäläkeen - leipä vaeko konijakki? Molempiin ei rahat riitä. Leipä se kumminki antaa varmuutta tulevaesuuteenn.
smileyKuten hyvinki on tievossa, elämä on koko ajan valintoja. Tyrkyllä on vähintään kaksi vaehtoehtoa joskus vieläki enempi. Siinä sitä onki fundeeraaminen , että aena ossuus valinnoessaan      siihen oekijaan vaehtoehtoon. Tosin vasta aekojen kuluttua voe sen itelleen kertua oliko valinta oekija vaeko väärä.
smileyHyvin usein valinta osuu siihen vaehtoehtoon joka antaa vaen tuskaa ja murhetta. Valinta on kuitenkin ainukertanen juttu. Peruva ei aena voe, vaekka huomaakin että asijat mennee päen p... Tietysti enimmäkseen mennee päen hanurija iliman ommaa valintaa. Siitä voekin syyttää piruva ja perkelettä. Mittää ei maha jos on syntyny huonojen tuurijen kokijaksi.
smileySiitä huolimatta, tae peräti sempä takija. Häntä pystyyn ja kohti ärijännettä tekemään valintoja - meni sitte sytteen tae savveen. Jokkaenen kulukee sen oman tiesä käötti Kameleita tae ei-
smileyIlimoja tietysti on pitäny- Vaen ei kumminkaa oo niitä luvattuja hirmupakkasija.ei oo ainakaa vielä , tulevasta ei tiijä. Sitä valintaa ei voi tehä.-8.2 on nytki lukemat. Sopiva keli sohovaurheiluun. Ampumishiihto on jännä laji. Ja taitaapa siellä olla urheiluita koko pälvän. Hyvä niin Ennen kuin huomaakaan päivä on illassa.Huomenna taas on sitten uuvet valinnat! -O-