TÄSTÄHÄN se taas käönnistyy ja mennee mehtään. Mikä siinä juppasee kun polettaa niin raskaasti. Oesko teheny piikkijä tuluppaan. No ny pärähti. Mopo keulii jo. Syksynen hämärä kietoo päällensä hämärän huntua ja kinoksessa on ahasta eikä umpi aokia. Tarkottaa virtuvaalitojellisuutta
...
 SUURIN silimin silimäilin filimin. Ruumista tuli enempi ku laki sallii ja komisaarihan siihen piti panna hommiin. Pölijä oli. Oes kahtonu filimin ensin nii oes tienny missä ja kuka se rosvo on. No tekkeepähän jotaki palakkasa etteen - ja taakse.
***
 MELEKEEN silmittömässä , korvinkuulumattomissa  virtaa hiljaiset joet. Jään alla ne löytää perille. Lämmin valtameri odottaa. Siellä on helppo oottaa ylösnousemustaaan . Virttä tulee, mutta minä vaan katson ja odotan.
***
MINÄ odotan nousevaa päivää. Kivenpalaset krassaa kukkuani ja ilta on vielä nuori, vaikka muori löysi vaarin, ei se tilannetta muuta. Paree on silloin kun nuorteat kukkaset on. Lakastuneet vain suututtaa. Kerran nuori aina nuori, valehtelevat siniset huulet ja pää tutisten nakataan taas tabu.
***
KANTOKYKY näyttää heikolta selkä notkolla ja pidätyskyky alentunut. Taakka painaa, kunnes on vainaa, otetaan lainaa jos oma ei riitä, kuitenkin kiitä mitä sait ja liitä iltarukoukseen pyyntö paremmasta.Moi! -O- 3.7.2015