HERÄÄ !
***
Sinä pimeässä vaeltava. Nosta kätesi ja tunnustele    ettet kävele päin seiniä. Poissa on kuutamo vain kuparinpunainen pallo on merkkinä missä sen paikka on. Pihavalo antaa kivan majakan pimeyven keskeen. Ei tosin vilku, mutta hyvin eksynyt löytää sen luo. Kukapa meistä ei olisi enemmän tai vähemmän eksyksissä?- näinä pysähtyneisyyven päivinä.
***
Ryminällä kaatuu kirkot ja kappelit. Ruoste syö ja herrat raiskaa kaikki halukkaat. Suuressa kiimassa alttiit antautuvat yljälle, jonka toimitus on nopija ja tehokas.
Herra anto herra otti aota ei vastaan vänkätä. Yljällä  homma hanskassa. Pesee ja huuhtelee! Valkopyykki häikäsee syntisen silmät
***
Oi sinä leskijen apu ja vanahojenpiikojen viimenen mahollisuus. Olkoon autuus ja ylistys päälläsi ja kasvakoon Sinun tehokkuus , että voisit tehtäväsi suorittaa ijankaikkisesti! Amen. Ja tämä on tosi.
***
Selevee pässinlihhoo imasin tuassii kitusiin. Saateri kun teki Eetuva!. Hyvä niin - ei tottuus unohu, eikä valleesta jouvvu kiini. Kuten tunnettua valleella on lyhyvet jälet - parikolome askelta! Kesällä ei näy niitäkää...Asukoon totuus meissä, että me kelvolliset olisimme!
***
Vae eikae tässä. UUsi viikko ja samat kuviot höystettynä pakkasella ja pahalla ilimalla. Siitä huolimatta Voikaatte hyvin!