TAVALLISTA
***
Taasehan tässä ollaan pukilla soopaa jaohamassa. Maalimassa on kaekki hyvin . Tietysti pittää poeslukija semmoset asijat jokka on huonosti. Vaen sepä onnii kokonaan eri laolun aehe.
***
No, sehän ei tietenkää suruvirsijä aeheota. on ja ellää porskuttaa pyhäkamppeet niskassa ja tietennii pientä virrenhyrinätä tullee päänaokosta.Kaekenvarulta.
***
Muutenkihan elämä on yhtä juhulan aaattova. Vielä eijoo se varsinaenen juhulahetki. Kopolla kourin tässä kuitenki vuotetaan sitä jouluk.6. Sitte ei taas maanruoho kasva eikä immeiset irstaele vaan nöyränä he ahtautuvat töllön äärelle paneutuven nauttimaan jokavuotisesta suurtapahtumasta, joka antaa virekkeitä ja uskuva tulevaesuuteen .
***
Juhlamielellä ryyppäämme kupit kahvia, pullan kera. Voepa suosittaa konijakkia lasi sutuuvev maksimoemiseksi.Raettiusväki ryystäköön.Cokista.
***
Sittenhän sitä taas jaksaa taivaltaa elämän mutkapolkuja. Kunnes taasen kesän puolivälissä voimme alkaa valmistua tähän sueuraavaan suureen spektaakkeliin ja nöyrin mielin voimme odottaa jälleen suurta täyttymystä. Kivaa se on kun immeisellä on mukavaa. Siihen luottaa myös, että elämä jatkuu, kun on tavotteita.