...sujenkuopat lienee hyvinnii tarpeen jossaki päen. Poromiehet sitä aviisissa valitti taannoen jotta sujet uluvoo, että ei nukkuva saa.

No, meijän polokuja kun kulukee, ei sujet ahistele. Ne tippuu kuoppiin. Oon koettanu tehä tekstiin sujenkuoppija, vaen sinneppä se pötkähtää lukijaki - jos ei pijä varojaan! Huonokuntosille oon varannu kuoppaan rappuset - ei tuu elinkaotista.

Joo kaekkesa tässä on tehty markkinoehen hyväksi. Ja tulosta on tullu. Suuret johtajat saavat jo milijoona euron vuositulot. Siihen ei päässeet ees markan aekana. Keksivät nuo optijot niin nehän laokeili alavariisa ja tiliä tuli. Vielä joku kehtaa tehä tyhyjäksi EU vaekutuksen.

 . Nykysiisä tottuus loytyy paskalehistä. (seiska, Hymy ja mitä niitä onkaan. Kukaan ei enää uskalla tehdä mitään kun pelkää lööppejä. Ja ei sekään pelasta. Näemme suuret lööpit: - Eduskunnassa ei tehdä mitään!

Nii että päevittää pitäs tuo kaorapuurojutska. Seon monellekin  hyväksi. Tietennii sakramentit ja Jumalansana ovat ne oekijat ohojenuorat josta meijän syntisten pitäsi ottaa vaarin.- tae muorin!

 Totta puhhuin. Me eijolla vijattomija mihinkää. Veriruskijat synnit valluu pitkin persettä. Silimistä säehkyy syntinen valo ja peleko kourassa ootettaan sitä uutta tulemista. Tae menemistä. Mene elä meinaa oes nykypäivinä kova sana. Moni vaen ei usko! -O-‎23.‎9.‎2013