...on sortunu kauas elämän realiteeteista. Sen huomasi eilen kun kahtoo eläintensuojelijain höpinöitä . Tippa silimässä hehkutettaan että ei saa elukoeta tappaa.

Aika erikoisia mielipiteitä. Kuten eläintä ei saisi tappaa???? Voi hellanlettas!!! Mitähän siitäkin tulisi jos kaikki saisi lisääntyä vapaasti? Saatana kanejaki olisi joka paikka täynnä. Karhuja susia muita petoeläimiä. Jaa, mutta sehän olisiskin noiden mieleen. Ihmisen pitää kärsijä ja vaikka nälkään kuolla. Ihminen kun muka on kaiken pahhuuven pesä. Eiköhän se oo luonnon omavalinta millasen otuksen päästää johtoasemaan. Aekanaan ollu liskot ja kukapa tietää millasija kuningaskobrija planneettaa hallinnu.

Kyllä kai hyötyeläimen elämä on enimmäkseen tuskaton ja hyvä. Kuolemakin tuskaton. Parempi kuin ihmisellä, tai luonnossa. On se melko julmaa kun pedot syö kinkkuja ja eläin on vielä hengissä. Näinhän käy luonnossa.Pelkkää kipua ja tuskaa. Ihminen kumminkin pyrkii muijjen lajien kunnijoetukseen, eikä tahallaan tuota kärsimystä.

Mitähän siitäkin tulisi jos lihaa eikä maitotuotteita tuotettaisi? Olisi siinä vitsi aika vähissä.Se olisi äkkijä sota elintarvikkeista.

Oikeastaan rikollista porukkaahan tuo sakki on. Laki säätää jokaiselle ihmiselle kotirauhan. Nämä sekulisakki tunkeutuu varkaisiin turmelemaan toisen omaisuutta. Eikö noita kukaan saa aisoihin tai putkaan. Seon tätä. Moe -O-14.4.2014